Πώς θα επαναλειτουργήσουν τα ιατρεία και το τμήμα Αιμοληψιών στο Βενιζέλειο

Οδηγίες για τη σταδιακή επαναλειτουργία των Τακτικών Πρωινών, Απογευματινών Ιατρείων & τμήματος Αιμοληψιών για εργαστηριακές εξετάσεις στο Γ.Ν. Βενιζέλειο-Πανάνειο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νοσοκομείου:

• Για προγραμματισμό επίσκεψης-κλείσιμο ραντεβού μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τη γραμματεία των Ιατρείων ή να κάνετε κράτηση μέσω Internet/ιστοσελίδας. Η διαθεσιμότητα των ραντεβού θα είναι περιορισμένη.
• Προσέλευση ασθενούς χωρίς συνοδό, εφόσον το επιτρέπει η κατάστασή του, τηρώντας τους κανόνες φυσικής απόστασης, με τη χρήση απαιτούμενων μέσων ατομικής προστασίας (χρήση μάσκας). Συμμόρφωση με τους κανόνες του νοσοκομείου στην είσοδο των Ιατρείων και στον προαύλιο χώρο.
• Τήρηση κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εντός του νοσοκομείου.
• Η είσοδος των ασθενών προς επίσκεψη σε ιατρείο ή αιμοληψία θα γίνεται αποκλειστικά από την κεντρική είσοδο των Τακτικών Ιατρείων (στη βόρεια πλευρά του νοσοκομείου).
 Για αιμοληψίες καθημερινά θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα όλες οι ευπαθείς ομάδες (χρόνιοι ασθενείς, έγκυες) και 30 επιπλέον ασθενείς, οι οποίοι θα λαμβάνουν απόκομμα προτεραιότητας από το προσωπικό ασφάλειας εξωτερικά στην κεντρική είσοδο των Τακτικών Ιατρείων (στη βόρεια πλευρά του νοσοκομείου) και θα μεταβαίνουν στο τμήμα αιμοληψιών καθ’ υπόδειξη των υπαλλήλων ασφάλειας του νοσοκομείου.
• Υποχρεωτική εφαρμογή άυλης συνταγογράφησης.

Παραμένει η αυστηρή τήρηση του ωραρίου του επισκεπτηρίου με ένα συνοδό ανά ασθενή και  με τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί για ειδικές κατηγορίες ασθενών.

Απευθύνουμε έκκληση στους συμπολίτες μας να επιδείξουν αίσθημα Ατομικής & Συλλογικής ΕΥΘΥΝΗΣ και να συμμορφωθούν με τις ΟΔΗΓΙΕΣ του προσωπικού του Νοσοκομείου και τους κανόνες που έχουν τεθεί για την αποφυγή της μετάδοσης του νέου κορωνοϊού (SARS-COV2).

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί