Περίεργες… συμπτώσεις στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Η «καμπάνια» για τον κοροναϊό σε εταιρία που συνδέεται άμεσα με την οικογένεια Μπακογιάννη;

Μια σειρά από περίεργες συμπτώσεις συνοδεύουν την ανάθεση της εκστρατείας ενημέρωσης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την πανδημία, ύψους 35.000 ευρώ, στην εταιρία YELLOW TOOLBOX, η οποία συνδέεται άμεσα με την οικογένεια Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του tvxs.gr, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός υπογράφει τη σχετική σύμβαση στις 28-4 με την εταιρία «THE YELLOW TOOLBOX ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» με αντικείμενο την «Παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας και ενημέρωσης αφορά στην εκπόνηση  σχεδίου για κάθε είδους εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών προς το σκοπό της εμπέδωσης των μέτρων πρόληψης και αποφυγής διάδοσης του κοροναϊού COVID-19».

Τη σύμβαση υπογράφει η Νάνσυ Σουρμπάτη, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εν λόγω εταιρίας επικοινωνίας. Η Νάνσυ Σουρμπάτη όμως είναι επίσης Αντιπρόεδρος στην εταιρία επικοινωνίας AIA RELATE, με Πρόεδρο την Αλεξία Μπακογιάννη που έχει κοινή έδρα στην οδό Ακαδημίας 4, στην Αθήνα.

Η Νάνση Σουρμπάτη σε συνέντευξή της το 2019 ως εκπρόσωπος της ΑΙΑ RELATE


 
Οι «αυτοκόλλητες» εταιρίες επικοινωνίας

Οι συμπτώσεις όμως είναι πολύ περισσότερες καθώς οι δύο εταιρίες, που έχουν το ίδιο αντικείμενο, μοιάζουν «αυτοκόλλητες». Από την ίδρυσή τους  στεγάζονται στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου 33, στη συνέχεια, μετακομίζουν ταυτόχρονα το 2013, στην οδό Δ. Αρεοπαγίτου 3 και πλέον συστεγάζονται επίσης στην οδό Ακαδημίας 4. 

Στο πρώτο Δ.Σ. της εταιρίας YELLOW TOOLBOX που ιδρύεται το 2010 μετέχουν ο Κώστας Μπακογιάννης ως Πρόεδρος, η Νάνσυ Σουρμπάτη ως Διευθύνουσα Σύμβουλος ενώ στο πρώτο ΔΣ της εταιρίας AIA RELATE που ιδρύεται το 2006, μετέχουν η Αλεξία Μπακογιάννη, ο Κώστας Μπακογιάννης και η… Νάνσυ Σουρμπάτη. Στις δύο εταιρίες εναλλάσσονται και άλλα πρόσωπα ως μέλη του Δ.Σ. ενώ εμφανίζουν τον ίδιο συμβολαιογράφο, τους ίδιους οικονομικούς ελεγκτές. Άγνωστη παραμένει η μετοχική τους σύνθεση.

Ο Περιφερειάρχης Θύμιος Σπανός, λοιπόν, αναθέτει απευθείας την εκστρατεία επικοινωνίας για την πανδημία σε εταιρία, της οποίας πρώτος πρόεδρος ήταν ο προκάτοχός του. Μέσα στον πανικό από συμβάσεις που γίνονται εξ αφορμής του κοροναϊού, από όλες τις εταιρίες επικοινωνίας της χώρας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας αναθέτει σε εταιρία που συνδέεται με την οικογένεια του πρωθυπουργού! 

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Περίεργες… συμπτώσεις στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Η «καμπάνια» για τον κοροναϊό σε εταιρία που συνδέεται άμεσα με την οικογένεια Μπακογιάννη;”

  1. Anti-logos

    100 χρόνια τρώνε και πίνουνε σε βάρος και στην υγειά των κορόιδων, των Ελλήνων φορολογουμένων, όποιοι είναι αυτοί κάθε φορά. Καμιά έκπληξη άρα. Η διαφορά σήμερα είναι ότι το στερητικό σύνδρομο της τετραετίας του ΣΥΡΙΖΑ και το θανάσιμο σφάλμα να μπουν οι “Μαδούροι” στα απόκρυφα και να βρουν τη μπόχα τους, τους τρέλανε.
    Τώρα χωρίς τσίπα, προφύλαξη και προσχήματα τα μοιράζονται μεταξύ τους, στα ίσα.
    Αν δεν τους σταματήσουμε έγκαιρα, πριν καβαλήσουν τα ελικόπτερα νύχτα, δεν θα μείνει φλούδι, όχι πια από τα ταμεία, αλλά από τη χώρα ολόκληρη. Είναι επικίνδυνοι…..

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί