Ο κορονοϊός ξεκλήρισε οικογένεια στις ΗΠΑ- Νεκροί γονείς και γιος

Ένας από τους ανθρώπους που συμμετέχουν στη μάχη κατά του κορονοϊού από την πρώτη γραμμή, εργαζόμενος στην καθαριότητα νοσοκομείου, και οι γονείς του, που ετοιμάζονταν να γιορτάσουν 50 χρόνια γάμου, όλοι υπέκυψαν στην Covid-19 μέσα σε λίγες μέρες.

Ο Mario Mayorga Jr. από τη Φλόριντα, εργαζόμενος στην καθαριότητα του νοσοκομείου Mt. Sinai Medical Center, στο Μαϊάμι, διαγνώστηκε με κορονοϊό στα μέσα Μαρτίου. Οι γονείς του και η αδελφή του βρέθηκαν θετικοί μία εβδομάδα αργότερα, όπως γράφει η New York Post.

Ο 72χρονος πατέρας του Mario Mayorga πέθανε στις 10 Απριλίου, και η μητέρα του, Esperanza Mayorga, άφησε την τελευταία της πνοή εννέα ημέρες μετά. Και ο ίδιος ο Mario Jr. εξέπνευσε την Κυριακή.

Η 45χρονη αδελφή του Violeta Mayorga επίσης νόσησε και τώρα αναρρώνει στο σπίτι της οικογένειας στο Μαϊάμι, σε καραντίνα από τον γιο της και έχοντας χάσει γονείς και αδελφό.

«Ζούσαν όλοι μαζί οπότε ολόκληρος ο κόσμος της ήρθε πάνω – κάτω» λέει μία ξαδέλφη της. Η οικογένεια δεν γνωρίζει πού μολύνθηκε ο Mario Jr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι και η κόρη έκαναν την εξέταση όταν ο Mario Jr. νοσηλεύτηκε με σοβαρά συμπτώματα και χρειάστηκε bypass και αναπνευστήρα. Αλλά την πρώτη φορά, όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Μετά επανέλαβαν το τεστ για κορονοϊό και τότε βρέθηκαν θετικοί και χρειάστηκε επίσης να νοσηλευτούν.

«Με διαφορά πέντε ημερών εμφάνιζαν συμπτώματα ο ένας μετά τον άλλον» συνεχίζει η ξαδέλφη της 45χρονης. Όλοι επιδεινώθηκαν τόσο γρήγορα που η γυναίκα δεν είναι σίγουρη αν ο Mario Jr. πρόλαβε να ενημερωθεί πως είχαν πεθάνει οι γονείς του, πριν υποκύψει και ο ίδιος.

«Μεταξύ αναπνευστήρα και κατασταλτικών φαρμάκων, δεν ξέρω πόσα καταλάβαινε τις τελευταίες εβδομάδες» πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί