Τηλεδιάσκεψη τοπικών παραγωγικών φορέων του Ηρακλείου με τον Νίκο Παππά

Τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους για την ανάκαμψη της οικονομικής ζωής του τόπου μετά την πανδημία του κορονοϊού κατέθεσαν εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων του Ηρακλείου σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Απριλίου, με τη συμμετοχή του τομεάρχη Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά και στελεχών του κόμματος.

Οι βαριές επιπτώσεις σε τομείς θεμελιώδους σημασίας για το Ηράκλειο, όπως είναι ο τουρισμός και το εμπόριο, αποτέλεσαν αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης, την οποία διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου σε συνεργασία με τον τομέα Οικονομίας του κόμματος.

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης οι εκπρόσωποι των φορέων της πόλης είχαν την ευκαιρία να παραθέσουν διεξοδικά τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας και να παρουσιάσουν τις διεκδικήσεις τους.

Από την πλευρά του ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «Μένουμε Όρθιοι» και εξήγησε τα ειδικά μέτρα και χρηματοδοτικά εργαλεία που προβλέπονται ώστε να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίες, να στηριχθούν οι επιχειρήσεις και να διατηρηθεί η εγχώρια ζήτηση για όσο διάστημα διαρκεί η κρίση.

Στη συζήτηση εκπροσωπώντας τους φορείς του Ηρακλείου συμμετείχαν: ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης στον τομέα Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας Αντώνης Παπαδεράκης, αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου αποτελούμενη από τον πρόεδρο Μανώλη Αλιφιεράκη και τα στελέχη Μηνά Μελισσείδη, Γιώργο Φασουλάκη, Πόπη Παραγιουδάκη και Γιώργο Καρουζάκη, ο πρόεδρος και ο γραμματέας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Κρήτης (ΟΕΕ/ΤΑΚ) Σταύρος Καρτέρης και Άκης Οικονομάκης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου Χαράλαμπος Λεκάκης και ο πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου Μανώλης Κουμαντάκης.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Νίκο Παππά συμμετείχαν ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας του κόμματος Γιώργος Τσίπρας, οι τρεις βουλευτές Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης και Χάρης Μαμουλάκης, ο υπεύθυνος του τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης του κόμματος Νίκος Σκορίνης, το μέλος του πολιτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης Δημήτρης Χατζησωκράτης, ο υπεύθυνος του τμήματος Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Γιώργος Γαλενιανός, καθώς και αλλά τοπικά στελέχη του κόμματος, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου Δημήτρης Κλαράκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί