Η συγκέντρωση κατά των μεταναστών στην Κρήτη και ο στρατηγός “εμπνευστής” των οργανωτών! (φωτο)

Ο άλλοτε διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης που θεωρεί τον Μητσοτάκη περίπου… “αριστερό” και… “φίλο των μεταναστών” και τη ΝΔ… ως τον “ΣΥΡΙΖΑ με γραβάτα”!

Για τη συγκέντρωση που οργανώνουν κάποιοι στη Σούδα κατά των “λαθρομεταναστών”, τα έχετε διαβάσει.

Δείτε: Κρήτη: Καλούν σε κινητοποίηση κατά μεταναστών, αποκαλώντας τους λαθραίους…

Αυτό που θα πρέπει να ξέρετε είναι ότι η κινητοποίηση στηρίζεται σε κείμενα που υπογράφει ένας μέχρι πρότινος στρατηγός του ελληνικού στρατού, που φαίνεται ότι… “εμπνέει” τους οργανωτές με τα άρθρα και την ακραία ρατσιστική φρασεολογία του!

Ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία όταν παρέδιδε τη διοίκηση του Πεδίου Βολής Κρήτης και αποχωρούσε από την ενεργό υπηρεσία, τον Απρίλιο του 2016
Παράδοση -Παραλαβή του "ΠΒΚ- NAMFI" παρουσία ...Γερμανού Στρατηγού ...

Ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία Λάζαρος Σκυλάκης,ο οποίος αποστρατεύτηκε το 2016, ως διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης. Η άποψη του απόστρατου ανώτατου αξιωματικού, που έχει εμφανώς εθνικιστικές θέσεις, είναι πως η ΝΔ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με γραβάτα και πως με τη μεταναστευτική πολιτική της έχει στόχο “τη μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας” με τη δημιουργία μαχαλάδων και μουσουλμανικών γκέτο σε κάθε ελληνική πόλη και χωριό”! Φανταστείτε, βλέπει την πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη ως… “φιλομεταναστευτική” ή “φιλοπροσφυγική”!

Τον περασμένο Οκτώβριο δημοσίευσε άρθρο στη σελίδα emvolos.gr στην οποία ανέφερε, ανάμεσα στα άλλα:

“Η σημερινή κυβέρνηση ακολουθεί τον ίδιο κατήφορο της προηγούμενης. Προσπαθεί να φανεί διαλλακτική και ανοικτή με τους ισλαμιστές μετανάστες. Η απόφασή της να μεταφέρει τους μουσουλμάνους από τα νησιά στην ενδοχώρα, όχι μόνο δεν λύνει κανένα πρόβλημα, αλλά αντίθετα θα το αυξήσει. Οι μετανάστες θα συνεχίσουν να έρχονται κατά χιλιάδες, θα ξαναγεμίζουν τα νησιά και στη συνέχεια η ΝΔ θα τους μεταφέρει στην ηπειρωτική Ελλάδα. Αυτό διευκολύνει τα μέγιστα τους ισλαμιστές γιατί δεν χρειάζεται να «σκαρφιστούν» τρόπους για να φύγουν από τα νησιά μια και η ελληνική κυβέρνηση τους έχει λύσει το πρόβλημα. Όλη η Ελλάδα θα γίνει μια Μόρια, οι τζιχαντιστές θα αλωνίζουν τη χώρα και ο τρόμος θα κυριαρχήσει. Αγαπητέ κ. Μητσοτάκη οι ισλαμιστές δεν ενσωματώνονται και αυτό το έχει δείξει η ιστορία. Ζήτω η ΝΔ”.

Ενώ στην ίδια σελίδα στις 2 Απριλίου 2020, έγραφε ότι οι “σύριοι λαθρομετανάστες” έρχονται στην Κρήτη για να φέρουν τον… κορονοϊό, που κάνει θραύση στις τάξεις τους:

“Στην περιοχή της Τρίπολης της Λιβύης έχουν μεταφερθεί από την Άγκυρα και πολεμούν για λογαριασμό του  Φαγέζ αλ Σαράζ, αρκετές χιλιάδες Σύριοι φανατικοί τζιχαντιστές. Ήδη ο Ερντογάν για διάφορους λόγους έχει αθετήσει τις υποσχέσεις του προς αυτούς, μη καταβάλλοντας τους μισθούς τους και άλλες παροχές. Σκοπός των συγκεκριμένων τζιχαντιστών είναι με κάθε μέσο να μεταβούν στην Ευρώπη, μέσω Ιταλίας. Τώρα ο δρόμος για αυτούς είναι ορθάνοικτος προς την Ελλάδα. Έρχονται με την έγκριση του κ. Μητσοτάκη προσκομίζοντας βία και κορωνοϊό, καθόσον γνωρίζουμε ότι η ασθένεια κάνει θραύσει στις γραμμές των πιστών του Αλλάχ στην Λιβύη. Ο Θεός δεν μπορεί πια να μας βοηθήσει γιατί μας έχει βαρεθεί. Η χώρα μας με τους άξιους κυβερνήτες της έχει επιλέξει να αυτοκτονήσει. Κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει”.

Όπως αναφέραμε ήδη, οι ακραίες αυτές θέσεις του εμπνέουν τους οργανωτές του εθνικιστικού συλλαλητηρίου (δεν γνωρίζουμε ούτε υποστηρίζουμε ότι υπάρχει κάποια σύνδεσή του με αυτούς). Για παράδειγμα στο youtube υπάρχει το κάλεσμα των οργανωτών, μαζί με το πρόσφατο κείμενό του (2 Απριλίου) κατά της “απόβασης λαθρομεταναστών στην Κρήτη”!

https://www.youtube.com/watch?v=F5TfIgPM4IU&feature=share&fbclid=IwAR2pKfaV94mmZiLhIzEO4jDOcSTCTYrrEJwfqZ1wPy9gUUHJbgEQ3zp6UPM

Το κείμενό του εμφανίζεται κάτω από το βίντεο με το κάλεσμα.

,

,

Σχετικά Άρθρα

6 Thoughts to “Η συγκέντρωση κατά των μεταναστών στην Κρήτη και ο στρατηγός “εμπνευστής” των οργανωτών! (φωτο)”

  1. Ερηνη

    Νομίζω πως αρχή της θρησκείας μας είναι το αγαπάτε αλλήλους.
    Νομίζω πως η χώρα μας έχει για αρχή της την φιλοξενία.
    Τώρα πως γίνεται όταν στηρίζεις αυτές τις αρχές ναι σε λένε προδότη και ζώο συμπαθάτε με μα δεν το καταλαβαίνω…
    Υ. Γ. Φταίει ο γάιδαρος το σαμάρι βαράτε. Αν δε θέλετε τους λαθρο όπως τους λέτε να εναντιωθητε στους αληθινούς φταιχτες που ξεζουμιζουν τις χώρες τους είτε με πόλεμο είτε χωρίς. Όχι τπτ άλλο θα ρθει και η σειρά μας τσιράκια του κοκκινοτριχη…..

  2. αντιδραστικος

    *χειροτεροι

  3. αντιδραστικος

    οσοι αγαπουν την πατριδα τους και το ψευτικο ανθρωπακι που ζει στον ουρανο πιο πολυ απο την ζωη την ιδια και τους ανθρωπους ειναι χειροτερη απο σκουληκια και τους αξιζει ενα φτυαρι και 2 μετρα κατω απο την γη.

  4. ΟΦΗ

    Ζούμπερα ψεκασμενα ντεμεκ πατριώτες. ΚΡΕΜΑΛΑ και ΠΗΓΑΔΑ

  5. Ζωα

    Όσοι μισούνε πατρίδα και θρησκεία δεν είναι άνθρωποι, είναι χειρότεροι από ζώα

  6. Δήμος Σθένης

    Καλό το σύνθημα. Όλοι οι Κρητικοί όπως οι γονείς μας πολεμήσανε το φασισμό, ναζισμό, το 1941 να γίνουμε μια γροθιά και να τη ρίξουμε στη μούρη του ελεεινού ρατσιστή, σκυλακιού και θιασώτη της εγκληματικής “σκαταυγής”. Τέτοιου είδους υποκείμενα ποιός τα “αρχιδοχαϊδεύει” – όπως γράφει ο μέγας Αριστοφάνεης – και τα αποθρασύνει; Οι βρωμιάρηδες της ιστορίας και της ζωής δεν έχουν θέση κάτω από τον τίτλο “ΆΝΘΡΩΠΟΙ” κι ας είναι ντυμένοι με ανάξια παράσημα και λιλιά με σειρίτια. Ο γάιδαρος όσο κι αν τον στολίσεις με μπατανίες και χαϊμαλιά, γάιδαρος παραμένει! Πως όμως κάποιος που γεννιέται άνθρωπος γίνεται μεγάλος γάιδαρος;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί