Πέθανε ο Γιώργος Πιαντές

Ο Γιώργος Πιαντές, η ψυχή των συγκεντρώσεων και των φεστιβάλ του ΣΥΡΙΖΑ, που συνέβαλε τα μέγιστα στο στήσιμο του Κόκκινου, νικήθηκε από τον καρκίνο.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η Διεύθυνση του «105,5 Στο Κόκκινο» αποχαιρετά τον Γιώργο Πιαντέ:

Ο Γιώργος Πιαντές έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό για το σταθμό μας.

Όχι μόνο επειδή έστησε και ισχυροποίησε τεχνικά τον «105,5 Στο Κόκκινο» και όλους τους «κόκκινους» σταθμούς της περιφέρειας, φροντίζοντας για την απρόσκοπτη εκπομπή του προγράμματός τους καθημερινά και παρά την κάθε δυσκολία.

Αλλά κυρίως επειδή ήταν ένα υπόδειγμα ανθρώπου.

Ο Γιώργος υπήρξε ένας πραγματικός σύντροφος, με όλη τη σημασία της λέξης. Έτσι ήταν πάντοτε, από την εποχή των νεολαιίστικων αγώνων μέχρι τον ΣΥΡΙΖΑ, από τα εμβληματικά «Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή» της δεκαετίας του ’80 μέχρι τις μεγάλες πολιτικές συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων. Από τη Λήμνο, που τόσο αγαπούσε μέχρι την κάθε σπιθαμή της Ελλάδας, την οποία «όργωσε» επανειλημμένα.

Αποτελεσματικός και με μια στόφα ξεχωριστή, είτε κρατώντας ένα κατσαβίδι φροντίζοντας και την παραμικρή τεχνική λεπτομέρεια, είτε ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Left Media Α.Ε.» προσφέροντας τις πολύτιμες γνώσεις του.

Ο Γιώργος Πιαντές απεχθανόταν την προβολή των προσώπων και φρόντιζε να δυναμώνει η φωνή της Αριστεράς. Απομακρυνόταν από τις τυμπανοκρουσίες, μα επιθυμούσε ο ιδέες της Αριστεράς να ακούγονται παντού και καθαρά.

Αποχαιρετούμε τον Γιώργο Πιαντέ, που έδωσε μάχες γενναίος και σεμνός.

Απευθύνουμε τα συλλυπητήριά μας στη σύζυγό του, Βάσω, στα παιδιά του, Κώστα και Βασίλη και σε όλη την οικογένεια και τους οικείους του.

Η Ευγενία Λουπάκη, δημοσιογράφος στο Κόκκινο, αναφέρει σε ανάρτησή της:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί