«Μίζεροι» όσοι άσκησαν κριτική για το σόου Μητσοτάκη, λέει ο Πέτσας

«Μήνυμα αυτοπεποίθησης», για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίσαμε την πανδημία από την οποία βγαίνουμε σταδιακά χαρακτήρισε την συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη πάνω σε καρότσα στους δρόμους της Αθήνας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Κατηγόρησε, δε, όσους ασκούν κριτική, «για μιζέρια», προσθέτοντας ότι στη στάση που έκανε μπροστά στο Μέγαρο Μαξίμου «ήταν ο πρωθυπουργός με συνεργάτες τους και ο υπόλοιπος κόσμος μαζεύτηκε λόγω της συναυλίας… Ο πρωθυπουργός δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είχαν σχέση με την κυβέρνηση», πρόσθεσε ο Στ. Πέτσας.

Δεν απάντησε όμως γιατί κάλεσε ο πρωθυπουργός το φορτηγό να περάσει από το Μαξίμου αφού ήταν αυτονόητο ότι θα μαζευτεί κόσμος αλλά ούτε και πως το έμαθαν οι φωτορεπόρτερ και έσπευσαν εκεί τη στιγμή που δεν ήταν κάτι προγραμματισμένο αλλά έγινε μετά από πρόσκληση του ίδιου του πρωθυπουργού.

Δείτε ακόμα: Η χυδαιότητα της ακριβής επικοινωνίας ή όταν μας φτύνουν κατάμουτρα και το διαφημίζουν (βίντεο)

Ένας ηγέτης βγαλμένος από τη διαπλοκή κι όχι τη Βίβλο, όπως θέλουν οι καλομπουκωμένοι…

Οι πολίτες απειλούνται με πρόστιμα αν δε μείνουν μέσα, αλλά κάποιοι προκαλούν…

Η Πρωτοψάλτη «αδειάζει» τον Μητσοτάκη για τη φιέστα στο Μαξίμου (βίντεο)

Καθηγητές ΑΠΘ: Γιατί επιτρέπεται ο συνωστισμός δημοσιογράφων στη συνάντηση του Πρωθυπουργού με την συναυλία ενώ υπάρχουν απαγορεύσεις πρόσβασης στο δημόσιο χώρο;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί