Νέες αποκαλύψεις για τα voucher της αμαρτίας: Εκατομμύρια “προίκα” σε χρηματοδότη υπουργού (φωτο)

(Στην κεντρική φωτο: ο επιχειρηματίας – χρηματοδότης του υφυπουργού Βεσυρόπουλου και η σύζυγός του που πήρε το voucher, σε δείπνο προς τιμή του Απόστολου Βεσυρόπουλου αλλά και του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα )

Η περίπτωση του “Σκόιλ Ελικικού” με μερίδιο περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ για κάθε πλατφόρμα τηλεκατάρτισης δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη, σε μια περίοδο μάλιστα που δεκάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις βρίσκονται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής. Στο σκάνδαλο, που εμπλέκονται “κολλητοί” του πρωθυπουργού και υπουργών του, θα ανέμενε ίσως την επέμβαση κάποιου εισαγγελέα…. Κι όχι απλά, όταν η κυβέρνηση πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη, να δοθεί μια ακόμα ευκαιρία στον πρωθυπουργό να εμφανιστεί… “σωτήρας” και “λυτρωτής”, που ακύρωσε το σκάνδαλο το οποίο δημιούργησαν με τις αποφάσεις τους ο ίδιος και οι συνεργάτες του…

Φαίνεται όμως ότι για τους διαπλεκόμενους, κολλητούς των κυβερνητικών, δεν τα μάθαμε ακόμα όλα.

Δείτε: “Κολλητοί” και συνεργάτες πρωθυπουργού και υπουργού στο σκάνδαλο με την αρπαχτή της τηλεκατάρτισης

Πάμε να δούμε μια νέα υπόθεση, χρηματοδότη υπουργού της ΝΔ, που βρέθηκε με τα εκατομμύρια από το voucher…. Εντελώς τυχαία…

Λίγο μετά τις εκλογές του 2019, ο Νϊκος Τάκης, επιχειρηματίας από την Ημαθία, πανηγύριζε σε μία «νεοδημοκρατική» συνεστίαση τη νίκη των «αγωνιστών» της Ν.Δ. χαιρετίζοντας τα παιδιά της ΟΝΝΕΔ και υμνώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό του…

Εκεί ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν στη συμμάζωξη παρουσία του παρόντος υπουργού και προς τιμής επίσης του Κυριάκου Μητσοτάκη, της ΝΔ.. και του ΠΑΟΚ.

Είναι τόση η χαρά του όπως λέει, που πήρανε εκλογές, ευρωεκλογές, περιφέρεια, δημαρχεία…

«Έχουμε υπουργό, υγεία να έχουμε» λέει συγκεκριμένα για να καταλάβουμε αργότερα πως πρόκειται για τον υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο, οικονομολόγο που εκλέγεται στην Ημαθία.

Ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος

Ο κ. Νίκος Τάκης είναι χαρούμενος με την νέα κυβέρνηση -δεν κοιμήθηκε από τη χαρά του. Πλέκει το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη που δίνει -όπως λέει- δείγματα γραφής από την πρώτη μέρα, καθώς δείχνει την αντίθεση -όπως λέει- αυτών που ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Και εκεί μας λέει πως προφανώς επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν παρέες, ευνοιοκρατία, Μέσα Ενημέρωσης (σ.σ. προφανώς του ΣΥΡΙΖΑ) και διαπλοκή.

Για τον ίδιο, στο πρόσωπο του Απόστολου που ξεκίνησε ως αγροτόπαιδο, δείχνει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξαναφέρνει την αξιοκρατία.

Σε λιγότερο από ένα χρόνο ο Νίκος Τάκης, επιχειρηματίας συνδεόμενος με εκπαιδευτικό όμιλο όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες από το προφίλ του στο facebook θα είναι ακόμα πιο χαρούμενος αφού τα χρήματα και τα voucher αφορούν και τις επιχειρήσεις του.

Ποια είναι η σχέση του Νίκου Τάκη με τα εκπαιδευτήρια Ram, προκύπτει και από την σχετική σελίδα, όπου το όνομά του αναφέρεται σε όλους τους λογαριασμούς τραπεζών: 

Τελικά και με το δίκιο του που πανηγύριζε για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και τελείωσε η «διαπλοκή» του ΣΥΡΙΖΑ με τα φιλικά του Μέσα Ενημέρωσης και τις παρέες…

Πηγή: Documentonews

Για το ίδιο θέμα ο Πέτρος Κατσάκος γράφει στην “Αυγή”

Καλή η Υγεία, αλλά ακόμα καλύτερα τα 5 εκατομμύρια

“Πήραμε ευρωεκλογές, πήραμε Περιφέρεια, πήραμε δημαρχία, έχουμε τώρα και υπουργό! Τι άλλο; Υγεία νά ‘χουμε από δω και πέρα” αναφωνούσε όλο υπερηφάνεια ο επιχειρηματίας από την Ημαθία Νίκος Τάκης, το καλοκαίρι του 2019, γιορτάζοντας με τους πολιτικούς του φίλους την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και την υπουργοποίηση του Απόστολου Βεσυρόπουλου, τον οποίο και είχε στηρίξει προεκλογικά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από ενημερωτική ιστοσελίδα της Ημαθίας, “το βράδυ του Σαββάτου 13 Ιουλίου 2019 ο επιχειρηματίας Νίκος Τάκης και η σύζυγός του Ρούλα Χαριτάκη διοργάνωσαν γεύμα για τους φίλους, τους υποστηρικτές και τους εθελοντές του υφυπουργού Οικονομικών, αρμόδιου για τη φορολογική πολιτική και τη δημόσια περιουσία, Απόστολου Βεσυρόπουλου.

Στο γεύμα παραβρέθηκε και ο ίδιος ο Απόστολος Βεσυρόπουλος με την οικογένειά του. Η συνάντηση είχε σκοπό να ευχαριστήσει τους φίλους του κ. Βεσυρόπουλου και τους εθελοντές που δούλεψαν στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας και βοήθησαν στην εκλογή του”.

Υγεία να ‘χουμε από ‘δω και πέρα” ευχόταν εκείνο το βράδυ ο επιχειρηματίας και φίλος του υφυπουργού της Ν.Δ., αλλά, σε κάποιες περιπτώσεις, εκτός από την υγεία δεν βλάπτουν και μερικά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της εταιρείας. Έτσι λοιπόν, την ώρα που η πανδημία χτύπησε τόσο την υγεία όσο και τα έσοδα των πολιτών, για τον φίλο του υφυπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκη η κρίση μετατράπηκε σε ευκαιρία και η εταιρεία της συζύγου του κυρίου Τάκη ήταν από τις τυχερές, καθώς βρέθηκε στη χρυσή λίστα με τις πλατφόρμες τηλεκατάρτισης.

Καλή λοιπόν η υγεία, αλλά ακόμα καλύτερα τα εκατομμύρια για τους πολιτικούς φίλους της κυβέρνησης, που δείχνει πως δεν ξεχνά και φροντίζει να εξοφλεί τα γραμμάτιά της στην πρώτη ευκαιρία. Και η περίπτωση του “Σκόιλ Ελικικούυ” με μερίδιο περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ για κάθε πλατφόρμα τηλεκατάρτισης δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη, σε μια περίοδο μάλιστα που δεκάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις βρίσκονται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και αντιμέτωπες με το ενδεχόμενο της χρεοκοπίας.

Χαλάλι λοιπόν το γεύμα προς τιμήν του υφυπουργού της Νέας Δημοκρατίας από το ζεύγος Τάκη – Χαριτάκη, χαλάλι και η προεκλογική στήριξη στον κ. Βεσυρόπουλο. Το μόνο που πήγε χαμένο ήταν το πλούσιο, σε φωτογραφίες και βίντεο, ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας, που χθες το απόγευμα “εξαφανίστηκε” από το Διαδίκτυο καθώς κάποιοι έσπευσαν να το σβήσουν.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί