Μόνο… 4 ορθογραφικά λάθη είδε ο Βρούτσης στα Σκοιλ Ελικικου – Κουβέντα για το σκάνδαλο (Βίντεο)

Έκθετος ο Γιάννης Βρούτσης μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με τα voucher και το δωράκι 85 εκ. στα ΚΕΚ που τελευταία στιγμή απετράπη εξαιτίας της κριτικής και των παρεμβάσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την αποπομπή του υπουργού Εργασίας ζήτησε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης στην Βουλή ενώ το ίδιο έπραξε και το ΚΙΝΑΛ. Ωστόσο η Ν.Δ. επιμένει να στηρίζει τον υπουργό Εργασίας. “Αποπομπή Βρούτση, αλλιώς, θα σας βαρύνουν μεγάλες ευθύνες” είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Σκουρλέτης.

Μόνο 4 ορθογραφικά λάθη έβλεπε ο Βρούτσης αλλά βρήκε «την γενναιότητα» να αποσύρει τα voucher. Για το σκάνδαλο όμως κουβέντα… στη Βουλή.

«Το θεσμικό πλαίσιο ήταν του ΣΥΡΙΖΑ… Η διαδικασία ήταν απόλυτα διαφανής… Είχα την τόλμη να πω ότι αποσύρεται… και το κάναμε πράξη. Αυτό λέγεται πολιτική γενναιότητα και εντιμότητα» είπε πριν λίγο στην Βουλή, ο έκθετος Γιάννης Βρούτσης.

“Όταν λαμβάνονται τόσα πολλά μέτρα σε τόσο λίγο χρόνο μπορεί να γίνονται και αστοχίες” είπε ο Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και στην ερωτήση της ΑΥΓΗΣ αν καλύπτει ο πρωθυπουργός τον Γιάννη Βρούτση και χαίρει της εμπιστοσύνης του έδωσε την πιο σύντομη απάντηση: “Ναι”.

Μια εβδομάδα πριν όμως ο υπουργός Γιάννης Βρούτσης δεν παραδεχόταν ούτε καν την πίεση του χρόνου… γιατί έφταιγαν τα γνωστά “τρολ” που έκαναν θέμα τα 4 ορθρογραφικά!

Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί