Εχθές ο Αδωνις έλεγε πόσο καλή ήταν η τηλεκατάρτιση, σήμερα ανακάλυψε «αστοχίες» και «προχειρότητες»! (Βίντεο)

Διαχείριση αποτυχίας αναγκάστηκε να κάνει και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Αδ. Γεωργιάδης που μέχρι χθες τα έβρισκε όλα τέλεια στα προγράμματα τηλεκατάρτισης… Με το μοναδικό στυλ του είπε άλλα χθες το πρωί, άλλα το βράδυ και άλλα σήμερα το πρωί που αναγκάστηκε να παραδεχθεί λάθη, αστοχίες και προχειρότητα στα προγράμματα των ΚΕΚ για τα οποία χθες τον συνέχαιραν οι επιστήμονες!

Δείτε επίσης: Με δύο γραμμές η ΝΔ στα κανάλια: Παραδέχεται το φιάσκο με τα voucher ο Γεραπετρίτης, σε άλλον πλανήτη Γεωργιάδης – Βρούτσης (Βίντεο)

«Έγινε πολύ γρήγορα και όταν κάτι γίνεται πολύ γρήγορα έχει αστοχίες» «οι αστοχίες και η «πολύ χαμηλότερη ποιότητα του εκπαιδευτικού υλικού από αυτή που θα θέλαμε» δεν εννοώ ότι ήταν άχρηστο γιατί είχαμε και θετικά σχόλια, όμως θα αδικείτο το πρόγραμμα και η τηλεκατάρτιση από την ανάδειξη προχειροτήτων και αστοχιών που έδινε την δυνατότητα να χαλάσουν μία κυβερνητική προσπάθεια» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα στον ΑΝΤ1 ανατρέποντας αυτά που ο ίδιος έλεγε χθες.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση επιχειρώντας να φορτώσει τις δικές τους αδιαφανείς διαδικασίες, τα δικά τους «οικογενειακά» συμφέροντα για τα οποία αναγκάστηκαν να αποσύρουν τα πρόγραμματα… στο ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν δημοσιογράφος στο πάνελ τον ρώτησε γιατί δεν δόθηκαν απευθείας τα λεφτά στους επιστήμονες ενώ τον ρώτησε για τη συγγενική σχέση της συμβούλου του Βρούτση με ιδιοκτήτη ΚΕΚ δεν απάντησε αντ’ αυτού επιτέθηκε για άλλη μια φορά ωρυόμενος.

Συνέχισε με ένα εγκώμιο στον Γ. Βρούτση… «αμέμπτου ηθικής» αποφεύγοντας να δώσει ούτε εξηγήσεις, ούτε απαντήσεις στην ερώτηση του δημοσιογράφου στον οποίο επιτέθηκε αμέσως μετά…

Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί