Διεγράφη από τη ΝΔ ο φιλοχουντικός αντιδήμαρχος

Διεγράφη από την ΝΔ ο αντιδήμαρχος Στυλίδας και παράλληλα αντιπρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Χριστόφορος Ανδρίτσος.

Ο Χριστόφορος Ανδρίτσος στις 21 Απριλίου ημέρα που έγινε το πραξικόπημα των συνταγματαρχών ανέβασε με καμάρι μια φωτογραφία του κρατώντας την σημαία της Χούντας και ευχόμενος «χρόνια πολλά».

Μετά τις πρώτες αντιδράσεις η δημοσίευση κατέβηκε από το προσωπικό προφίλ του αντιδημάρχου, ωστόσο πρόλαβε να περάσει στην ιστορία και αναγκαστικά οδήγησε το ζήτημα στην κεντρική επιτροπή δεοντολογίας της ΝΔ που τον διέγραψε από μέλος του κόμματος.

Σύμφωνα με την απόφαση η διαγραφή είναι οριστική καθώς – όπως σημειώνεται – το περιεχόμενο της δημοσίευσης «αντίκειται στις ιδεολογικές αρχές και τις πολιτικές θέσεις του κόμματος» και κατηγορεί τον κ. Ανδρίτσο ότι επέδειξε αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά θέτοντας οριστικά τον εαυτόν του εκτός του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

«Τους αγώνες μας για τη δημοκρατία δεν τους διαπραγματευόμαστε ούτε τους χαρίζουμε σε κανέναν» σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΔΕ της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα. Σύμφωνα με το τοπικό lamiafm1.gr συγκαλείται άμεσα και η Πειθαρχική Επιτροπή της ΝΔ, που θα εξετάσει την οριστική διαγραφή του Χρ. Ανδρίτσου από το κόμμα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί