Αυτοψία στις εργασίες στο γήπεδο Καστελίου

Στο γήπεδο Καστελίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Συριγωνάκης

Το γήπεδο Καστελίου που ανακατασκευάζεται με κονδύλια της Π.Ε. Ηρακλείου επισκέφθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης. Στην επιθεώρηση των εκτελούμενων εργασιών παρόντες ήταν επίσης ο Δήμαρχος Μινώα-Πεδιάδος Μανόλης Φραγκάκης, ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Σαμωνάκης, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας  Μαρία Σκουλούδη, το στέλεχος των τεχνικών υπηρεσιών Περιφέρειας Κρήτης Μανόλης Γωνιανάκης, ο Πρόεδρος του αθλητικού σωματείου «Δωριέας» Ανδρέας Μαραγκάκης και ο εκπρόσωπος του αναδόχου του έργου. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη των εργασιών που προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς καθώς σε αυτό συμβάλλει η έλλειψη αθλητικών δραστηριοτήτων λόγω κορωνοϊού, υπογραμμίζοντας ότι με την ολοκλήρωση του έργου, η χρήση του γηπέδου θα αναβαθμίσει τον αθλητισμό στην ευρύτερη περιοχή προς όφελος ιδιαίτερα της νεολαίας. 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μινώα-Πεδιάδος Μανόλης Φραγκάκης ευχαρίστησε δημόσια τον Αντιπεριφερειάρχη, την Περιφέρεια ευρύτερα για την στήριξη για την υλοποίηση του αναπτυξιακού έργου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί