Με δύο γραμμές η ΝΔ στα κανάλια: Παραδέχεται το φιάσκο με τα voucher ο Γεραπετρίτης, σε άλλον πλανήτη Γεωργιάδης – Βρούτσης (Βίντεο)

Χιλιάδες mail έχει λάβει ο Αδ. Γεωργιάδης όπως είπε στην ΕΡΤ, από επιστήμονες που του λένε πόσο καλή είναι η τηλεκατάρτιση …!

Με δύο γραμμές η Ν.Δ. στα κανάλια. Από τη μία Γεωργιάδης και Βρούτσης να τα βρίσκουν όλα καλά με το φιάσκο της τηλεκατάρτισης και από την άλλη ο Γεραπετρίτης να βγαίνει να «τα μαζεύει».

Στόχος μας δεν ήταν μόνο το επίδομα, αλλά να λάβουν μία νέα γνώση οι επιστήμονες ισχυρίστηκε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης στο ΣΚΑΙ υπεραμυνόμενος της “αριστείας” που υποτίθεται ότι θελει να εκπροσωπεί η κυβέρνηση, και όσο αν ακούγεται αστείο αυτό με τα «Σκόιλ Ελικίκου» και τα «μετζής του νεοκτή» παραδέχθηκε ότι:

«Δεν υπήρχε ο χρόνος για να υπάρξει η αναγκαία πιστοποίηση των προγραμμάτων με αποτέλεσμα να υπάρχει διαβαθμισμένη ποιότητα και η αλήθεια είναι ότι σε ένα τέτοιου τύπου πρόγραμμα που αποσκοπεί πρωτίστως στο να παρέχει δεξιότητες σε επιστημονικούς κλάδους που ήδη έχουν επιστημονική γνώση κεφαλοποιημένη. Αυτό δεν ανταποκρίνεται στα δικά μας δεδομένα. Θα υπάρξουν άμεσες διορθωτικές κινήσεις».

Παραμένει το ερώτημα γιατί έπρεπε να εκτεθεί ανεπανόρθωτα η κυβέρνηση τη στιγμή που μπορούσε να πάρει τα χρήματα από την Κομισιόν χωρίς ΚΕΚ και voucher αλλά με επιδότηση των επιστημόνων-επαγγελματιών 800 ευρώ;

Χιλιάδες mail έχει λάβει ο Αδ. Γεωργιάδης όπως είπε στην ΕΡΤ, από επιστήμονες που του λένε πόσο καλή είναι η τηλεκατάρτιση…

Είναι να απορεί γιατί διαφωνεί ο Γ. Γεραπετρίτης…

Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί