Σύσταση από την UEFA για την ολοκλήρωση των εθνικών διοργανώσεων

H UEFA για άλλη μία φορά έκανε αυστηρή σύσταση στις 55 ομοσπονδίες – μέλη της στις οποίες επισημάνθηκε ότι πρέπει να ολοκληρωθούν οι εθνικές διοργανώσεις τους, ενώ αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε θα εξεταστούν οι ειδικές περιπτώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας:

«Η UEFA συναντήθηκε σήμερα με τις 55 ομοσπονδίες-μέλη της μέσω τηλεδιάσκεψης και παρουσίασε μια ενημέρωση για τις επιλογές που εξετάστηκαν από τις δύο ομάδες εργασίας που δημιουργήθηκαν στα μέσα Μαρτίου.

Παρουσιάστηκε μια ποικιλία ημερολογιακών επιλογών που καλύπτουν τόσο αγώνες εθνικών ομάδων, όσο και διασυλλογικών διοργανώσεων.

Συζητήθηκε επίσης η χρηματοδότηση των Ομοσπονδιών μέσω του προγράμματος Hat Trick της UEFA, με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να επαναλαμβάνει τη δέσμευσή της να καλύψει τις πληρωμές στα μέλη της όπως είχε προγραμματιστεί.

Υπήρξε (σ.σ. από UEFA) μια ισχυρή σύσταση για την ολοκλήρωση των εγχώριων πρωταθλημάτων και κυπέλλων, αλλά ορισμένες ειδικές περιπτώσεις θα εξεταστούν, αφού αναπτυχθούν κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τη συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σε περίπτωση διακοπής πρωταθλήματος.

Τυχόν αποφάσεις για τα παραπάνω θέματα θα ανακοινωθούν μετά την συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, την προσεχή Πέμπτη (23/04)».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί