Στόχος εμπρηστή συσκευαστήριο αγροτικών προϊόντων στην Κρήτη (Βίντεο)

Συνελήφθη μια γυναίκα

Στόχος εμπρηστή έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα προς Τρίτη 21 Απριλίου το Συσκευαστήριο Αγροτικών Προϊόντων Γιαννακάκη στο Τυμπάκι Δήμου Φαιστού, ευτυχώς ωστόσο η φωτιά που προκλήθηκε σκόπιμα έγινε έγκαιρα αντιληπτή και κατασβέστηκε πριν επεκταθεί.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, κάμερες από τη γύρω περιοχή κατέγραψαν καθαρά την εικόνα του εμπρηστή που έδρασε στις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης, γεγονός που αναμένεται να οδηγήσει άμεσα στα ίχνη του δράστη ώστε να ξεκαθαριστούν και τα κίνητρα του.

Το συμβάν, που έγινε μέρες Ανάστασης και αν δεν λαμβανόταν άμεσα μέτρα αντιμετώπισης του θα προκαλούσε ανυπολόγιστη καταστροφή σε μια επιχείρηση που στηρίζει την τοπική οικονομία, ξύπνησε μνήμες από την καταστροφική πυρκαγιά του Ιουλίου του 2016.

Θυμίζουμε ότι πριν τέσσερα χρόνια το Συσκευαστήριο Γιαννακάκη μία από τις πλέον σημαντικές εξαγωγικές επιχειρήσεις Αγροτικών Προϊόντων στην Κρήτη και όχι μόνο είχε καταστραφεί ολοσχερώς από πυρκαγιά. Η επιχείρηση κατάφερε, ωστόσο, να ξεπεράσει το «χτύπημα», επανερχόμενη επιτυχώς στις δραστηριότητες της, συνεχίζοντας να προωθηθεί τα αγροτικά προϊόντα της περιοχής, σε όλη σχεδόν την Ευρώπη, προσφέροντας παράλληλα πολλές θέσεις εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για το περιστατικό στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πόμπιας κρατείται αλλοδαπή, Βουλγαρικής καταγωγής και αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα Ηρακλείου για τα περαιτέρω…

apopsilive.gr, e-mesara.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί