Online και σε digital μορφή το επόμενο ‘Fuckup Nights Greece’

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοργάνωση του ‘Fuckup Nights Greece’, σχετικά με το επόμενο event.

Aναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Το Fuckup Nights Greece εκπέμπει online σε όλο τον κόσμο, την Πέμπτη 23 Απριλίου, στις 20:00. Κράτησε θέση στον καναπέ σου και στο Zoom: bit.ly/FuckupNightsGreece.

Προκειμένου να διατηρήσουμε την παγκόσμια κοινότητα ασφαλή, θέσαμε σε παύση τις κοινωνικές μας εκδηλώσεις, ώστε να αποφύγουμε κάθε κίνδυνο εν μέσω της τρέχουσας υγειονομικής κατάστασης. Κι έτσι, αντί να μοιραζόμαστε χειραψίες και ιούς στις εκδηλώσεις μας, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε την αποτυχία διαδικτυακά! Εξάλλου, κανένα άλλο event δεν θα μπορούσε να ταιριάζει πιο πολύ με την καραντίνα. 

Όλο η κοινότητα του Fuckup Nights έχει μεταφερθεί online και κάθε μέρα πραγματοποιούνται Quarantine Edition events σε όλο τον κόσμο. Το Fuckup Nights Greece // Quarantine Edition διοργανώνεται από το Fuckup Nights Heraklion εκπροσωπώντας όλη την Ελλάδα! 

Για το Fuckup Nights Greece // Quarantine Edition είδαμε ξανά όλες τις ομιλίες μας και επιλέξαμε εκείνες τις τρεις που μέσα σε 7 λεπτά κατάφεραν να αποτυπώσουν μία δυνατή ιστορία αποτυχίας. Τις παρουσιάζουμε live κι ακόμα καλύτερες!

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

  • Στέλιος Ηλιάκης, General Manager Sleed (sleed.com) & Partner Uni.Fund (uni.fund)
  • Εμμανουέλα Χατζάκη, Founder & Teacher – ChineseForYou (chineseforyou.gr)
  • Φρανκ Μαούνης, Co-Founder & CEO Papaki (papaki.com)

Αφιλτράριστο, ειλικρινές, ευαίσθητο & χιουμοριστικό το event που αποδέχεται και προβάλλει την αποτυχία ως εργαλείο για την επιτυχία, για άλλη μια φορά μας προσκαλεί χωρίς καμία διάκριση! Απευθύνεται σε όποιον πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθεί από τα λάθη του και τα λάθη των άλλων, να κινητοποιηθεί, να εμπνευστεί, να αλληλεπιδράσει με άλλα ανήσυχα μυαλά & να γνωρίσει το “κίνημα της αποτυχίας”. Κράτησε θέση εδώ ΔΩΡΕΑΝ: http://bit.ly/FuckupNightsGreece 

Χορηγοί επικοινωνίας είναι: KISS FM 9.61 (kissradio.gr), ALPHANEWS 106.2 (alpha1062.gr), MUSIC CLUB 105.8 (musicclub.gr) και Επιχειρώ (epixeiro.gr).

To FuckUp Nights διοργανώνεται στην πόλη του Ηρακλείου από την ομάδα της Bizrupt (bizrupt.gr), και προσδοκά να δημιουργήσει μια κουλτούρα αποδοχής γύρω από την αποτυχία.

Περισσότερα για το Fuckup Nights Heraklion: 

Facebook: https://www.facebook.com/FUNHeraklion
Site: https://bizrupt.gr
Email: info@bizrupt.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί