Bullying σε μετανάστη από ακροδεξιό (βίντεο)- Η άμεση αντίδραση των αντιφασιστών οπαδών του ΠΑΟΚ

Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, στο οποίο οπαδός του ΠΑΟΚ φέρεται ντροπιαστικά απέναντι σε έναν Μουσουλμάνο.

Το εν λόγω βίντεο το οποίο έφερε στη δημοσιότητα ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ 3, Σερίφ Μεχμέτ, δείχνει γνωστό οπαδό των οργανωμένων του ΠΑΟΚ να αναγκάζει μετανάστη πιθανότατα μουσουλμάνο να κάνει τον σταυρό του και να ευχαριστήσει τα ιερά και τα όσια του χριστιανικού δόγματος.

Όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο, ο οπαδός του ΠΑΟΚ του πιάνει το χέρι και του τον αναγκάζει να κάνει το σταυρό του και να επαναλαμβάνει όσα εκείνος του ζητάει. Μάλιστα τον απειλεί πως αν ξανά πει «Αλλάχ» θα τον γαμ@@@. Ο μετανάστης φοβισμένος κάνει ό,τι του λέει. Για την ακρίβεια ό,τι τον διατάζει ο ακροδεξιός τραμπούκος:

Μέσω της σελίδας τους στα social media, οι «Αντιφασίστες οπαδοί/ φίλαθλοι του ΠΑΟΚ» απάντησαν στον ακροδεξιό:

Ο οπαδός ενός Συλλόγου, που ιδρύθηκε από ανθρώπους κατατρεγμένους και βασανισμένους από τις φασιστικές πρακτικές μιας ντόπιας και ξένης γενικευμένης μισανθρωπιάς, δεν μπορεί να μοιράζεται την ίδια θέση σε καμιά κερκίδα, σε κανένα πέταλο με υπανθρώπους και φασισταριά.

Θέλετε δεν θέλετε ορισμένοι, πρέπει να καταλάβετε πως ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών τιμώντας τις 94χρονες προσφυγικές καταβολές του, είναι υποχρεωμένος να υπερασπίζεται την αντιρατσιστική και αντιφασιστική νομοτελειακή ταυτότητά του. Αντιληφθείτε, πως το να ορίζεται ο ΠΑΟΚτσής, ως αντιφασίστας, δεν αποτελεί ούτε κομματική ιδιότητα, ούτε υστερόβουλη εξυπηρέτηση πολιτικών συμφερόντων. Αποτελεί απόδειξη ανθρωπισμού.

Περίμενουμε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τιμώντας το παρελθόν και την ιστορία του Συλλόγου, όπως και την αξιοπρέπεια του κόσμου που υπηρετεί, να πράξει το αυτονόητο. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί