Τα μηνύματα του πολιτικού κόσμου για το Πάσχα

Ευχές και μηνύματα στέλνει η πολιτική ηγεσία της χώρας προς τους πολίτες με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα, το οποίο εορτάζεται φέτος σε πολύ ιδιαίτερες συνθήκες.

«Η ζωή θα νικήσει, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες», τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε μήνυμα του για την Ανάσταση, υπογραμμίζοντας ότι «δεν θα αργήσει η στιγμή που θα βρεθούμε ξανά, όλοι μαζί» και που «ο κοινός μας αγώνας για ζωή, θα γεμίσει από την ελπίδα ότι η πατρίδα μας θα ξαναβρεθεί στο δρόμο της Ανάστασης».

«Αυτό το Πάσχα, ας κάνουμε πράξη την αγάπη προς τους συμπολίτες μας, με ευθύνη προς την κοινωνία. Μένουμε σπίτι, για να ανταμώσουμε και πάλι όταν περάσει ο κίνδυνος. Καλή Ανάσταση σε όλους!», έγραψε στο διαδύκτιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τις φετινές γιορτές.

Ο πρωθυπουργός δημοσίευσε και μια ευχετήρια κάρτα με το μήνυμα: «Αυτό το Πάσχα θα το θυμόμαστε ως το Πάσχα της αγάπης. Αλλά και της ευθύνης. #MenoumeSpiti Καλή Ανάσταση σε εσάς και τις οικογένειές σας».

«Σιγά σιγά θα κερδίσουμε τις ζωές μας πίσω. Χρόνια πολλά με υγεία» επισημαίνει με τη σειρά της η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ., Φώφη Γεννηματά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί