Ευχές του Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ

Ευχές του Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και περιφερειακού συμβούλου Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Τούτες τις δύσκολες ώρες,  δεν μένουμε σιωπηλοί και φοβισμένοι. Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όρθιους και δυνατούς, με τη φλόγα της ελπίδας αναμμένη για έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς φτώχεια, εκμετάλλευση, οικονομικές κρίσεις και πολέμους.

Η  σκληρή πραγματικότητα των νέων αντιλαϊκών μέτρων, που ήδη νομοθετούνται σε βάρος των λαών, με πρόσχημα τον covid-19, o νέος κύκλος αιματοχυσίας που ετοιμάζουν οι ιμπεριαλιστές στην περιοχή για το μοίρασμα αγορών και εδαφών και το συνεχιζόμενο δράμα προσφύγων και μεταναστών δε σηκώνει εφησυχασμούς, ανοχή και αυταπάτες σε νέους και παλιούς «σωτήρες», στις κυβερνήσεις  που τους υπηρετούν.

ΤΩΡΑ, ο λαός και η νεολαία να προετοιμαστούν για τις αναπόφευκτες μάχες που έρχονται. Να θεριέψει η λαϊκή αντίδραση και κινητοποίηση ενάντια  σε ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, το κεφάλαιο, τα κόμματά τους, στην κυβέρνηση. Να διεκδικήσουν το δικαίωμα στη δουλειά, στην υγεία-πρόνοια, στη μόρφωση, να ακυρώσουν κάθε προσπάθεια πλειστηριασμών, κόψιμο νερού και ρεύματος.

Στεκόμαστε ταξικά αλληλέγγυοι σε κάθε απολυμένο, ξεσπιτωμένο κι άστεγο, άνεργο, πρόσφυγα, ασθενή, ΑΜΕΑ, ΡΟΜΑ, κοινωνικά αποκλεισμένο.

Κάνουμε το αυτονόητο, για να διώξουμε τα εμπόδια, να ανοίξουμε δρόμους, ώστε να διεκδικήσουμε και να οικοδομήσουμε το αύριο της πραγματικής Ανάστασης για τον λαό μας. Το ΚΚΕ ήμασταν και είμαστε εδώ με τη νεολαία και τον λαό μας, που ξέρει από αγώνες, που ξέρει από αλληλεγγύη.

Χρόνια πολλά και καλή δύναμη, με υγεία σε όλους και όλες. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί