Επίθεση με μολότοφ στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Επίθεση με βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ιδιωτικού τηλεοπτικού καναλιού Σκάι στο Φάληρο, πραγματοποίησαν άγνωστοι στις 03.00 τα ξημερώματα σήμερα Μεγάλο Σάββατο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες ήταν τέσσερα άτομα τα οποία προσέγγισαν το κτίριο του σταθμού από την οδό Εθνάρχου Μακαρίου και Φαληρέως και πέταξαν συνολικά τρεις βόμβες μολότοφ.

Μία από τις μολότοφ εξερράγη στον προαύλιο χώρο και άλλη μία σε μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, όπου προξένησε μικρές υλικές ζημιές.

Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, ενώ από την αστυνομία γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη τους.

Προανάκριση για την επίθεση διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια. Αστυνομικοί εξετάζουν τα βίντεο από κάμερες στο κτίριο και την γύρω περιοχή προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία για τους τέσσερις άγνωστους.

Καταδικάζει την επίθεση η ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, καταδικάζει την επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά των εγκαταστάσεων του τηλεοπτικού Σταθμού «ΣΚΑΙ» και της εφημ. «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα

Η βία και η απόπειρα φίμωσης των Μέσων Ενημέρωσης ανήκουν στις πρακτικές του ολοκληρωτισμού. Η Ένωση Συντακτών βρίσκεται σταθερά απέναντι σ’ αυτά τα φαινόμενα. Είμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας αντιστεκόμενοι στην απόπειρα εκφοβισμού τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί