Από τις 24/4 οι αιτήσεις για το 800άρι στις επιχειρήσεις με έως 20 υπαλλήλους

Αμέσως μετά το Πάσχα θα ψηφιστεί η τροπολογία που αλλάζει το όριο για το επίδομα των 800 ευρώ. Όπως δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Open o υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, από την ερχόμενη Παρασκευή θα μπορούν να ενταχθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ και όσοι έχουν μέχρι και 20 εργαζόμενους, ώστε να μπορούν να κάνουν αίτηση και τα μαγαζιά από τον κλάδο εστίασης.

Σήμερα που ανοίγει η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, στο aade.gr, για το επίδομα των 800 ευρώ για ατομικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες και νέες επιχειρήσεις, αρχικά θα γίνονται δεκτά τα αιτήματα μόνο για όσες επιχειρήσεις είναι ατομικές ή απασχολούν έως 5 άτομα.

Σε μία εβδομάδα ακριβώς, θα μπορούν να ενταχθούν και οι επιχειρήσεις μέχρι 20 εργαζόμενους. Η απόφαση για την επέκταση των ενισχύσεων και σε αυτές τις επιχειρήσεις, ανακοινώθηκε πριν από δύο ημέρες.

Σύμφωνα με τον Άδωνη Γεωργιάδη, μέχρι τώρα έχουν πάρει το voucher 17.000 επιστήμονες και στην πλατφόρμα για την επιστρεπτέα προκαταβολή έχουν υποβάλει τη σχετική αίτηση 100.000 επιχειρήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί