Για γέλια!- Ο Αυγενάκης, ενώπιον Ολυμπιονικών, φώναζε στον Μητσοτάκη: “Εσύ είσαι ο Ολυμπιονίκης”! (βίντεο)

Ναι, είναι αρχηγός κράτους, ηγέτης, ολυμπιονίκης! Έκανε την Ελλάδα να πειθαρχήσει και την ανέβασε ψηλά!

Όλα αυτά τα σαλιαρίσματα δεν ειπώθηκαν ή γράφηκαν από κάποιον χρυσοπληρωμένο δημοσιογράφο, αλλά από τον εξαφανισμένο εδώ και μήνες υφυπουργό Αθλητισμού Αυγενάκη, στην τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού για το αθλητισμό. “Εσείς είστε ο Ολυμπιονίκης”, ανέκραξε ο Αυγενάκης, απευθυνόμενος στον Μητσοτάκη, και προφανώς οι αληθινοί Ολυμπιονίκες θα πρέπει να δαγκώθηκαν… “Είστε ο Ολυμπιονίκης, αυτός που εμπιστεύτηκαν οι Έλληνες, αυτός που τους ένωσε, αυτόν που άκουσαν και έμειναν σπίτι τους. Είστε Ολυμπιονίκης αφού ανεβάσατε την Ελλάδα ψηλά!”, φώναζε και κολλούσαν τα πάντα στα πατώματα!

Είστε ο ηγέτης και ο αρχηγός του κράτους, είπε ακόμα, με το ίδιο ύφος (σ.σ. κατά το Ελληνικό Σύνταγμα, αρχηγός του Κράτους είναι ο (η) Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αν δεν το ξέρει ο υφυπουργός…)

Και φυσικά “ερμηνεύει” ότι η φυσική ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση του ανθρώπου μπροστά σε μια κρίση, οφείλεται… στον Μητσοτάκη!

Δείτε το απόσπασμα από το 41′ και μετά

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Για γέλια!- Ο Αυγενάκης, ενώπιον Ολυμπιονικών, φώναζε στον Μητσοτάκη: “Εσύ είσαι ο Ολυμπιονίκης”! (βίντεο)”

  1. CitizenMitsos

    Ο εγκέφαλος που οργάνωσε αυτό το διαδικτυακό πανηγύρι βασικά έβαλε τους ολυμπιονίκες να δίνουν συγχαρητήρια στον Κυριάκο. Είμαστε για τα μπάζα;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί