Εφόσον η κυβέρνηση θεωρεί “εμπιστοσύνη” στον “Μωυσή” το να μένουμε μέσα, θα βγαίνω έξω, λοιπόν!

Κάπου παράγινε αυτή η φαρσοκωμωδία. “Μη μιλάτε”, “μην κάνετε κριτική γιατί έχουμε πόλεμο”.

Κι αυτοί, την ίδια ώρα, να παίρνουν τις αποφάσεις για τις πιο ακραίες και αντιδραστικές πολιτικές, να κάνουν ρουσφέτια εκατομμυρίων στους κολλητούς, να δουλεύει η διαπλοκή και η λαμογιά όσο είμαστε μέσα. Να αποφασίζουν το σκληρό αύριο για όλους μας, ενώ μένουμε μέσα. Να τρώνε από τα έτοιμα, χωρίς να δίνουν λογαριασμό. Να μιλούν αρχικά για “ανύπαρκτο μαξιλάρι” και μετά να μαθαίνουμε ότι το έχουν ροκανίσει, σαν τρωκτικά…

Και ταυτόχρονα να μας προκαλούν με τις αγιογραφίες στον Μητσοτάκη… “Τσώρτσιλ”, “Μωυσή”, τον… “Ολυμπιονίκη”, τον “ηγέτη” που έχει το 80 και 90% της “αποδοχής” του κόσμου (άρα και της… συντριπτικής πλειοψηφίας των ψηφοφόρων όλων των άλλων κομμάτων)!

Επειδή μένουμε μέσα, μας λένε ότι είναι εμπιστοσύνη και αποδοχή στην κυβέρνηση!

Επειδή η Ελλάδα έχει 100 θανάτους, μας λένε ότι είναι… επιτυχία Μητσοτάκη! Άρα δική του… επιτυχία είναι το γεγονός ότι σε όλα τα Βαλκάνια και σε όλη την Ανατολική Ευρώπη ο κορονοϊός ευτυχώς δε χτύπησε όπως τη Δυτική Ευρώπη και τις ΗΠΑ!

Λοιπόν, το έγραψα ξανά, δε μένω μέσα επειδή εμπιστεύομαι τον Μητσοτάκη. Αντίθετα, μένω μέσα επειδή δεν εμπιστεύομαι αυτόν που έχει αφήσει γυμνό το ΕΣΥ, και το “επενδύει” μόνο με υποκριτικές αναφορές. Μένω μέσα επειδή πρόκειται για θέμα υγείας και με αυτό δεν παίζουμε. Μένω μέσα επειδή, επίσης, μας το επιβάλλουν με διάφορα αστυνομικά μέτρα. Και δε θέλω να πληρώνω πρόστιμα.

Δε μένω μέσα επειδή “εμπιστεύομαι” τον Μητσοτάκη, όπως μας λένε οι χρυσοπληρωμένοι δημοσκόποι και τα μέσα ενημέρωσης, που επίσης πήραν χρυσά πακέτα.

Αν το να μένω μέσα το ερμηνεύετε ως εμπιστοσύνη στον Μητσοτάκη, τότε δεν έχω παρά να βγω έξω. Για να είμαστε ξεκάθαροι!

Candiot

Δείτε επίσης: Ας του πει κάποιος ότι δε μένουμε μέσα επειδή τον εμπιστευτήκαμε, αλλά επειδή δεν τον εμπιστευόμαστε…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί