Απίστευτο: Η κυβέρνηση χρησιμοποίησε το επίσημο site της Ελληνικής Δημοκρατίας για την πανδημία για να ανεβάζει σκίτσα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ!

Σκίτσα Αρκά, Χαντζόπουλου και Πετρουλάκη τα οποία έσπευσαν να εξαφανίσουν μετά από σφοδρές αντιδράσεις

Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται συνέβη. Η κυβέρνηση χρησιμοποίησε το επίσημο site της Ελληνικής Δημοκρατίας που δημιουργήθηκε για την πανδημία του κοροναϊού (covid19.gov.gr) για να ανεβάζει σκίτσα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ!

Δίπλα στις χρηστικές πληροφορίες είχε προστεθεί μια στήλη για «το σκίτσο της ημέρας». Τα σκίτσα ήταν του Αρκά, του Δημήτρη Χατζόπουλου και του Ανδρέα Πετρουλάκη και φυσικά κανένα δεν ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση παρά μόνο στην αντιπολίτευση.

Δηλαδή οι πολίτες που έμπαιναν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις της πανδημίας δίπλα στις νομοθετικές πράξεις έβλεπαν και σκίτσα εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και του κόμματος του.

Το γεγονός προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στα social media και τελικά η συγκεκριμένη ενότητα «κατέβηκε». Οι εντυπώσεις όμως μένουν, όπως και το επίμονο ερώτημα που είναι: ποιος αποφάσισε την ένταξη μιας τέτοιας «ενότητας» σε επίσημο κυβερνητικό site και ποιος έδωσε τη σχετική άδεια;

tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί