Θλίψη στο Ηράκλειο: «Έφυγε» ξαφνικά ο Δημήτρης Κορνάρος

Είναι στιγμές που δεν μπορείς να πιστέψεις το αναπάντεχο.Και συνήθως το αναπάντεχο κουβαλά μαζί του το τραγικό. Δυστυχώς ο Δημήτρης Κορνάρος δεν είναι πια μαζί μας. Ο φίλος μας,ο ακτιβιστής, ο λάτρης της Κρήτης, το σπουδαίο μυαλό, ο Δημήτρης έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή σήμερα το πρωί.

Ο θάνατος τον βρήκε ξαφνικά το πρωί την ώρα που έπινε τον καφέ του στο σπίτι του, στον “Οίκο Αντοχής” στον Προφήτη Ηλία, σύμφωνα με το inotos.gr. Ο Δημήτρης σε ηλικία 62 ετών προδόθηκε από την καρδιά του και άφησε την τελευταία του πνοή χωρίς να μπορέσουν κάνουν κάτι οι συγγενείς που βρισκόταν δίπλα του.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Η κηδεία του θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, λόγω των περιστάσεων, την ερχόμενη εβδομάδα.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο Δημήτρης έκανε την τελευταία του ανάρτηση στο facebook γεμάτος ζωή…Ναι ο Δημήτρης Κορνάρος δεν χωρούσε πουθενά…Θλίψη και στο Κόκκινο Κρήτης το οποίο έκανε μαζί του τα πρώτα του βήματα στο σταθμό.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός και στο Κυπαρίσσι καθώς ο Δημήτρης Κορνάρος, εκτός από φίλος, ήταν και από τις …ψυχές των διοργανώσεων στο Θέατρο των Αγρών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί