Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων για έργα Δημόσιου χαρακτήρα αλιευτικών δραστηριοτήτων σε Δήμους του Ν. Ρεθύμνης

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER, το ΑΚΟΜΜ-ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΑΕ ΟΤΑ, ως Ενδιάμεσος Φορέας του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας (ΕΠΑλΘ) 2014-2020,  δημοσιοποίησε πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων για έργα Δημόσιου χαρακτήρα.

Η πρόσκληση, συνολικού ποσού 434.835,20 €, απευθύνεται σε ΟΤΑ Α’ & Β’ βαθμού και σε φορείς τους καθώς και σε συλλογικούς φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του αλιευτικού ή περιβαλλοντικού τομέα.

Οι δράσεις οι οποίες είναι επιλέξιμες αφορούν Δημόσιες υποδομές ανάπτυξης αλιευτικών δραστηριοτήτων, υποδομές για την ανάπτυξη τουριστικών δραστηριοτήτων καθώς και υποδομές και υπηρεσίες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις αλιευτικές περιοχές.

Η επιλέξιμη περιοχή η οποία αποτελεί την ζώνη Αλιείας του Τοπικού Προγράμματος και στην οποία μπορούν να υλοποιηθούν τα προτεινόμενα έργα, περιλαμβάνει τμήματα των Δήμων Αγίου Βασιλείου, Μυλοποτάμου και Ρεθύμνου της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

Οι προτάσεις πρέπει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του  ΟΠΣ  ΕΣΠΑ 2014-2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://logon.ops.gr, το διάστημα από 22 Απριλίου έως 31 Ιουλίου 2020.

Το υλικό της πρόσκλησης είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα  www.akomm.gr, ενώ πληροφορίες παρέχονται και από τον ιστότοπο του ΕΣΠΑ (www.espa.gr)Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να επικοινωνούν με στελέχη της εταιρίας στα τηλέφωνα : 2834031402, 2834031793, στο φαξ : 2834031058 καθώς και στο email : leader@akomm.gr.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί