Έγκυος με κορονοϊό ξύπνησε από τεχνητό κώμα και ανακάλυψε πως είχε γεννήσει

Έγινε μαμά για δεύτερη φορά χωρίς να το ξέρει

Σε τεχνητό κώμα βρισκόταν επί μία εβδομάδα μια έγκυος στις ΗΠΑ, η οποία είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό, και όταν ξύπνησε ανακάλυψε πως είχε γεννήσει.

Όπως γράφει η New York Post, η 27χρονη Angela Primachenko από το Βανκούβερ της Ουάσινγκτον ήταν 33 εβδομάδων όταν παρουσίασε πυρετό. Στη συνέχεια βρέθηκε θετική στην COVID-19.

Μέσα σε λίγες ημέρες βρέθηκε να δίνει μάχη για τη ζωή της ενώ οι γιατροί την είχαν βάλει σε τεχνητό κώμα στο Legacy Salmon Creek Medical Center. Λίγο αργότερα της προκάλεσαν τεχνητό τοκετό προκειμένου να διασφαλίσουν την ασφάλεια του μωρού της.

https://www.instagram.com/p/B-3MjgqH1xX/?utm_source=ig_embed

«Προφανώς κανείς δεν περίμενε να αρρωστήσω τόσο πολύ, κι έτσι δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να γεννήσω» είπε για την εισαγωγή της στο νοσοκομείο.

Αγνοώντας πως είχε γίνει μητέρα για δεύτερη φορά, η Primachenko ξύπνησε από το κώμα στις 6 Απριλίου – πέντε ημέρες αργότερα.

«Μετά τα φάρμακα και όλα ξαφνικά απλώς ξύπνησα και δεν είχα πια τη φουσκωμένη κοιλιά μου! Ήταν τρελό» είπε στο NBC.

Η Primachenko βγήκε από τη ΜΕΘ με το προσωπικό να τη χειροκροτά και λέει πως νιώθει σαν ζωντανό θαύμα.

Το Σάββατο η 27χρονη πήρε εξιτήριο κι επέστρεψε στο σπίτι της, αν και ακόμα δεν έχει καταφέρει να πάρει στην αγκαλιά της την κόρη της Eva λόγω φόβων για μόλυνση και την έχει δει μόνο μέσω φωτογραφιών και FaceTime.

https://www.instagram.com/p/B-XlOHEHoC-/?utm_source=ig_embed

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί