Η στιγμή που η 63χρονη από την Αργεντινή βγαίνει από τη ΜΕΘ του Βενιζελείου (Βίντεο)

Ευχάριστα είναι τα νέα για την 63χρονη από την Αργεντινή που αποτελούσε την πρώτη ασθενή με σοβαρή λοίμωξη που νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο.

Η γυναίκα βγήκε από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου και οδηγήθηκε στην πνευμονολογική κλινική, συνοδευόμενη από τα χειροκροτήματα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Μάλιστα, σε ανάρτησή του o διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζελείου και του ΕΚΑΒ Κρήτης, Ανέστης Κιούλπαλης. δημοσίευσε βίντεο με την στιγμή που η γυναίκα βγαίνει από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Δείτε την ανάρτηση του Ανέστη Κιούλπαλη:

Η συγκίνηση ειναι μεγάλη. Η πρώτη ασθενής μας με σοβαρή λοίμωξη από τον νέο κορωνοϊό βγαίνει από την ΜΕΘ και μεταφέρεται στην πνευμονολογική κλινική. Οι πιθανότητες ηταν συντριπτικά εναντίον της. Τα κατάφερε ομως χάρη στις προσπάθειες όσων διακρίνονται πίσω μου, των νοσηλευτών και των γιατρών της μονάδας και όλων των εργαζομένων στο νοσοκομείο, που με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό, πρόσφεραν αυτό που πάντα δίνουν στους ασθενείς μας. Την ευκαιρία της επιβίωσης.
Οφειλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ολους, αλλα και στον κρητικό λαό που από την πρώτη στιγμή έδειξε αλληλεγγύη σε μια ξένη γυναίκα που χρειαζόταν βοήθεια και δεν είχαμε σκηνές μισαλλοδοξίας και μισανθρωπισμού, που βλέπουμε δυστυχώς σε άλλες περιοχές του κόσμου.
Το Βενιζέλειο παρότι δεν ειναι νοσοκομείο αναφοράς, έδειξε ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα. Ευελπιστούμε με μεγαλύτερη στήριξη να εχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί