Στο νοσοκομείο «Αττικόν» ο Αλ. Τσίπρας με τον Π. Πολάκη και τον Αν. Ξανθό (Βίντεο & φωτο)

 Συνάντηση με τον διοικητή και ιατρονοσηλευτικό προσωπικό

Το Αττικό νοσοκομείο, ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωνοϊό, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον Ανδρέα Ξανθό και τον Παύλο Πολάκη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάντηση με τον διοικητή και ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

“Ήρθα για να μάθω περισσότερα για την προσπάθεια που κάνετε και  ταυτόχρονα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω το προσωπικό, το διοικητικό αλλά κυρίως το νοσηλευτικό. Γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μια δύσκολη μάχη αυτές τις μέρες για να προστατεύσουν την ανθρώπινη ζωή και ελπίζω να τη δίνουν με τη στήριξη όλων μας, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη” σημείωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στο Αττικό Νοσοκομείο, ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον Covid-19.

Τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συνοδευόταν από τον πρώην Υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό και τον πρώην αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, υποδέχθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου, κ. Σπύρος Αποστολόπουλος.

Ο κ. Αποστολόπουλος ενημέρωσε αρχικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτήν τη στιγμή νοσηλεύονται στο Αττικό 30 ασθενείς με Covid -19 και επτά σε μονάδα εντατικής θεραπείας. “Είμαστε ένα νοσοκομείο αναφοράς που έχουμε ανταποκριθεί μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία στις παροχές υπηρεσιών υγείας, ιδιαίτερα σε ασθενείς με Covid”, σημείωσε ο διοικητής του Αττικού Νοσοκομείου.

Κατά την επίσκεψή του, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, τους οποίους και ευχαρίστησε για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν. Αυτοί από την πλευρά τους υπογράμμισαν την ανάγκη άμεσης στήριξης του ΕΣΥ, συνολικά, με μόνιμες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών.

Σε ανάρτησή του ο Αλ. Τσίπρας ανέφερε:

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τους γιατρούς, τους νοσηλευτές αλλά και το διοικητικό προσωπικό για την δύσκολη μάχη που δίνουν αυτές τις μέρες για να προστατεύσουν ανθρώπινες ζωές. Μια μάχη που απαιτεί την στήριξη όλων μας, όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη. Με άμεσες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών που θα ενισχύσουν όλο το σύστημα δημόσιας Υγείας. Επίσκεψη στο «Αττικόν», ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον Covid-19.

Δείτε το βίντεο από το σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί