«Καμπάνα» 15.000 ευρώ σε τρία άτομα για βόλτα με σκάφη στην Κρήτη

Ακριβά θα πληρώσουν τρία άτομα την απόφασή τους να αψηφήσουν τα μέτρα απαγόρευσης και να βγουν με τα σκάφη τους βόλτα στη θάλασσα.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στον κόλπο της Γεωργιούπολης, όπου το λιμενικό στο πλαίσιο των ελέγχων για την απαγόρευση κυκλοφορίας σκαφών, διαπίστωσε ότι δυο σκάφη έπλεαν στο κόλπο.

Μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε αυτά βρίσκονται τρία άτομα τα οποία “αψήφισαν” τα απαγορευτικά μέτρα. Ως εκ τούτου και σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία οι τρεις απερίσκεπτοι “καπετάνιοι” θα κληθούν αν πληρώσουν πρόστιμα της τάξεως των 5.000 ευρώ ο καθένας, ενώ οδηγήθηκαν και στο αυτόφωρο.

Δείτε την συγκεκριμένη απόφαση απαγόρευσης:

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας που συνίστανται στη μείωση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, γνωρίζεται ότι δραστηριότητες όπως λήψη θαλάσσιου λουτρού (κολύμπι), χρήση ιδιωτικών θαλασσίων μέσων αναψυχής και υποβρύχια αλιεία, δεν εμπίπτουν στις εξαιρέσεις της παραγράφου 2 του άρθρου-πρώτου της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Κ.Υ.Α.) με αριθμό Δ1α/Γ.Π οικ 20036/22-3-2020 (Β΄986) και ως εκ τούτου απαγορεύονται.

eparxies.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί