Τελικά ο Πολάκης τούς χάλασε τις “χρυσές” δουλειές που ετοίμαζαν!

Συνέχεια στην καταγγελία του για απευθείας ανάθεση-σκάνδαλο ύψους 1,5 εκ. ευρώ που αφορούσε μάσκες για τα νοσοκομεία προς 20 ευρώ τη μία έδωσε με νέα ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης.

Δείτε: Χρυσές δουλειές σε εποχή ιού: Ο κύριος διοικητής έδωσε απευθείας σε συγγενή του 1,5 εκατ. € για μάσκες, με ρεκόρ τιμής!

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, εξηγεί- στέλνοντας  εκ νέου μήνυμα στον Υπουργό Υγείας – πως «χαλάει η δουλειά» άμα σε πιάνουν στα πράσα με τη «γίδα στην πλάτη» αλλά και πως «γλιτώνουμε δημόσιο χρήμα».

Αναλυτικά η νέα ανάρτηση Πολάκη:

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ,ή πως χαλάει η «δουλειά» άμα σε πιάνουν στα πράσα με τη γίδα στην πλάτη !!!
-Το θέμα με την απευθείας ανάθεση από την 6η Υπε για τις μασκες υψηλης προστασιας προς 20 ευρώ τη μια ,το είχα αναδείξει με ανάρτηση μου στις 26 Μαρτίου .(φωτό 1, η ανάθεση ειχε γίνει στις 18/3)

-ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ 27/3,ναι καλά διαβάσατε την επόμενη μέρα ,ο Προμηθευτης στέλνει γράμμα πως αδυνατεί να βρει τις μάσκες από τη διεθνή αγορά!!!!!! Μεγάλη σύμπτωση ρε παιδί μου που το αποκάλυψα την προηγούμενη μέρα (φωτό 3,το τελευταίο έγγραφο που αναφέρεται στα έχοντας υπόψην)

-Κανονικά ΕΠΡΕΠΕ αμεσως να ακυρωθεί η ανάθεση με νέα απόφαση του διοικητή μέσα σε μια δυο μέρες από τη στιγμή που το υλικό ήταν και είναι άμεσης αναγκαιότητας και να ψάξουν άλλο προμηθευτή ..Όμως άφησαν να περάσουν οι μέρες μήπως και ξεχαστεί … ΕΛΑ ΟΜΩΣ που στις 7 Απριλίου σπάει ο διάολος το πόδι του και μαθαίνω πως ο προμηθευτής είναι «συγγενής» του διοικητή!!!! Έτρεχα με πολλά ,προσπάθησα να το διασταυρωσω την ίδια και την επόμενη μέρα και τελικά έκανα την ανάρτηση για το θέμα και όλες τις προεκτάσεις του χτες 10 Απριλίου το βράδυ !!!

-Σήμερα λοιπόν μαθαίνω πως ,προφανως επειδή θορυβήθηκαν που εμαθα τι ακριβώς συνέβαινε , ότι με νέα απόφαση στις 8 Απριλίου ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ!!!!(φωτό 2και 3 )
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ :
Α) Το φόβο μας ναχετε!
Β) Έτσι χαλάνε οι δουλειές και γλυτωνουμε δημόσιο χρήμα
Γ) ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ,άρα μπορεί να ξανασυμβεί με άλλο υλικό σε άλλη φάση !
Δ) ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ !!! ΚΙΝΗΣΟΥ!!!

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Τελικά ο Πολάκης τούς χάλασε τις “χρυσές” δουλειές που ετοίμαζαν!”

  1. CitizenMitsos

    Ένα ακόμα μπράβο στον Παύλο. Ξέρει τι του γίνεται και δεν μπορούν να τον κοροϊδέψουν τα λαμόγια της ΝΔ που προσπαθούν να ενθυλακώσουν δημόσιο χρήμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί