Παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ζήτησε ο υπ. Δικαιοσύνης για τη Θεία Κοινωνία σε Κουκάκι και Κέρκυρα

Με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα επικοινώνησε, σήμερα το απόγευμα, ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας και τα για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, τόσο στο Κουκάκι όσο και στην Κέρκυρα και ζήτησε να ερευνηθούν από τους αρμόδιους Εισαγγελικούς λειτουργούς τα πραγματικά περιστατικά.

Δείτε: Ελλάδα: Ιερέας κοινώνησε πιστούς από… την πίσω πόρτα εκκλησίας (Φωτο)

Κέρκυρα: Θεία κοινωνία στον Άγιο Σπυρίδωνα παρά την απαγόρευση

Προηγουμένως, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς είχε ζητήσει να υπάρξει παρέμβαση του εισαγγελέα και να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τα περιστατικά.

Δείτε ακόμα: Παρέμβαση εισαγγελέα ζητάει ο Χαρδαλιάς για τη Θεία Κοινωνία σε Κουκάκι και Κέρκυρα

Παράλληλα, ο κ. Τσιάρας εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στους Εισαγγελείς, οι οποίοι θα επιτελέσουν πλήρως τα καθήκοντά τους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ζήτησε ο υπ. Δικαιοσύνης για τη Θεία Κοινωνία σε Κουκάκι και Κέρκυρα”

  1. Anti-logos

    Τα νομικά σε θεσμικό επίπεδο δεν είναι το ….φόρτε μου, στην πραγματικότητα πολύ λίγα γνωρίζω και όσο πιο μακριά μπορεί κανείς να σταθεί από δαύτους, τόσο το καλύτερο.
    Αλλά γιατί πρέπει η εκτελεστική εξουσία, παρεούλα (ίσως) με την 4η και (ισχυρότερη πάντων και πασών) να ξυπνήσουν την “ανεξάρτητη”(! λέμε και καμιά….) δικαιοσύνη.
    Οι εισαγγελείς κεντρικά και περιφερειακά δεν γνωρίζουν τις αρμοδιότητες τους? Δεν κινούνται αυτεπάγγελτα όταν καραμπινάτα θίγεται η ασφάλεια ή /και τα συμφέροντα των πολιτών??
    Ή εδώ έχουμε να κάνουμε με το “υπέρτατο αφεντικό – εξουσία”(!) την ….αντιπροσωπεία του “θεού” και οι πάντες σηκώνουν τα χέρια και …..όχι μόνο…!!??
    Εισαγγελείς για τους….εισαγγελείς υπάρχουν??

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί