Εξαπάτησαν έμπορο στην Κρήτη και συνελήφθησαν στο Ναύπλιο

Παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά, δύο Έλληνες κατάφεραν να αποσπάσουν χρηματικό ποσό 8.000 ευρώ από έμπορο στο Ρέθυμνο και οι αστυνομικοί εξιχνίασαν την απάτη και συνέλαβαν μία γυναίκα στο Ναύπλιο, σχηματίζοντας παράλληλα δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας αγόρασε διάφορα προϊόντα (φρούτα) τα οποία θα πλήρωνε μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Στη συνέχεια έστειλε φωτογραφία αποδεικτικού μεταφοράς χρημάτων στο λογαριασμό του παθόντα, όπου όμως φαινόταν η καταβολή χρηματικού ποσού πολύ μεγαλύτερου από την αξία των προϊόντων που είχε …αγοράσει.

Σε εκ νέου επικοινωνία με τον παθόντα, ο δράστης ζήτησε άμεσα την επιστροφή του επιπλέον ποσού σε λογαριασμό της συνεργάτιδας του γυναίκας, καταφέρνοντας έτσι να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 8.000 ευρώ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου και ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία των δραστών και σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Ναύπλιο η ημεδαπή γυναίκα και μάλιστα τη στιγμή της ανάληψης του χρηματικού ποσού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί