Ποδόσφαιρο: Παραδέχθηκε την «επίμαχη» κουμπαριά ο Αυγενάκης

Συγγενικό πρόσωπο του Λευτέρη Αυγενάκη κάθεται στον προεδρικό θώκο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Τη σχετική καταγγελία, που είχε γίνει προ διμήνου από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, περί «κουμπαριάς» του Αυγενάκη με τον δικαστικό Νίκο Τζουλάκη, εδέησε να επιβεβαιώσει ο ίδιος ο υφυπουργός Αθλητισμού μόλις χθες, σε μία από τις δεκάδες συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Είχε προηγηθεί σάλος, αφού η περί ης ο λόγος Επιτροπή εισηγήθηκε μεταξύ άλλων πολυσυζυτημένων τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ για την περιβόητη υπόθεση της συνιδιοκτησίας με την ΠΑΕ Ξάνθη, ξεσηκώνοντας κατακραυγή στις τάξεις του «Δικεφάλου» της Θεσσαλονίκης.

«Να σας πω, να σας πω εγώ», είπε ο Αυγενάκης, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα της συγγένειάς του με τον πρόεδρο της ΕΑΑ, από τον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 της Θεσσαλονίκης. Και επιβεβαίωσε την καταγγελία αποκαλύπτοντας τις εξής λεπτομέρειες, για τον πρόεδρο της Επιτροπής που δομήθηκε υπό την επίβλεψη της Πολιτείας:

«Ο αδερφός μου υπήρξε με τον γιο του χρόνια στο νοσοκομείο. Γιατροί και οι δύο και κάποια στιγμή όταν παντρεύτηκε ο αδερφός μου, θέλησε να τον στεφανώσει. Μέχρι εκεί. Αυτό δεν εμποδίζει ούτε φυσικά επηρεάζει σε μια άμισθη θέση την λειτουργία ενός πρώην δικαστικού, που έχει πορεία στον χώρο. Παρόλα, αυτά οι υπόλοιποι 6, οι οποίοι προϋπήρχαν επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα είχαν διοριστεί από τον Κοντονή και τον Βασιλειάδη. Αν σε περίπτωση λοιπόν όντως ο πρόεδρος λειτουργούσε υπέρ ή εναντίον μιας ή άλλης κατεύθυνσης, τότε οι άλλοι 6 τι έκαναν; Και μάλιστα επαναλαμβάνω είχαν διοριστεί από την προηγούμενη περίοδο. Και αυτοί, οι οποίοι μάλιστα παραιτήθηκαν το τακτικό και το αναπληρωματικό μέλος, καθηγητές πανεπιστημίου με ειδίκευση στο εμπορικό δίκαιο, εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενοι, γιατί δεν περίμεναν να υπερασπιστούν οι ίδιοι αν έκριναν ότι όντως έκανε λάθος στην δουλειά τους. Γιατί δεν βγήκαν να πουν δημόσια ότι τους κατηύθυνε. Νομίζω ότι είναι λάθος όλο αυτό το πράγμα. Δίνουμε τροφή».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί