«Ενώ ο λαός δοκιμάζεται, η περιφέρεια Κρήτης στήνει χορό εκατομμυρίων ευρώ για την επικοινωνιακή πολιτική της»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης, σχετικά με το πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής της περιφέρειας Κρήτης για το  2020, ύψους δύο εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (2.500.000,00€). 

Δείτε: Ο Σταύρος ξεπέρασε και τον Πατούλη στα εκατ. € για προβολή του! (έγγραφα)- Χρήμα για “εικόνα” κι όχι στο ΕΣΥ…

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Ενώ ο λαός δοκιμάζεται, η  περιφέρεια Κρήτης στήνει χορό εκατομμυρίων ευρώ για την επικοινωνιακή πολιτική της. 

    Στις δύσκολες συνθήκες που ζουν οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα -που αγωνιούν για την ίδια τους την επιβίωση- η διοίκηση της περιφέρειας Κρήτης ζήτησε και πήρε από το αρμόδιο υπουργείο έγκριση για πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής για το  2020 ύψους δύο εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (2.500.000,00€). 

    Η περιφερειακή αρχή πληρώνει χρυσάφι για τη διαφήμισή της, την ώρα που προβάλλει την «ευαισθησία» της απέναντι στους «ευάλωτους και αδύναμους», την ευαισθησία της για την υγεία του λαού.

    Βέβαια, εκτός από αυτά τα 2,5 εκ., η περιφέρεια  προβλέπει στον προϋπολογισμό του 2020, με τη σύμφωνη γνώμη της παράταξης της ΝΔ στο περιφερειακό συμβούλιο, άλλο ένα εκατομμύριο για προώθηση του «τουριστικού προϊόντος», για την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Σ’ αυτά τα ποσά θα πρέπει να προστεθούν και αυτά των «Ειδικών Υπηρεσιών Διαχείρισης Ε.Π. των Περιφερειών».

     Η Λαϊκή Συσπείρωση έχει καταψηφίσει όχι μόνο αυτά τα «δώρα» στο τουριστικό κεφάλαιο, αλλά συνολικά τον προϋπολογισμό του 2020, κατά τη συζήτησή του στο Περιφερειακό συμβούλιο. 

    Τα παραπάνω κονδύλια είναι μόνο μία από τις πολλές αποδείξεις για το ποια είναι η στρατηγική της περιφέρειας και ποιες είναι οι προτεραιότητές της. Χέρι – χέρι με την κυβέρνηση -με τις οδηγίες της ΕΕ- εφαρμόζουν την αντιλαϊκή πολιτική που  αποτυπώνεται στην εγκληματική γύμνια σε υποδομές για την προστασία της ζωής, της περιουσίας, των δικαιωμάτων του λαού της Κρήτης. 

   Η περιφερειακή αρχή, ο ίδιος ο περιφερειάρχης, είναι βαθύτατα εκτεθειμένοι για τη στάση τους. Οφείλουν να ενημερώσουν πού θα πάνε αυτά τα 2,5 εκ. και να δημοσιεύσουν όλα τα έγγραφα τα οποία υπέβαλε η περιφέρειας Κρήτης στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης. 

    Ο λαός της Κρήτης, οι εργαζόμενοι, οι λαϊκές οικογένειες  δεν ξεγελιούνται από διαφημιστικά τρικ. Να γυρίσουν οριστικά την πλάτη στους «συμπονετικούς» διαχειριστές της φτώχειας, να μην «πληρώσουν ξανά το μάρμαρο» της πανδημίας, ως αποτέλεσμα της πολιτικής  ΕΕ –κυβέρνησης- περιφέρειας.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί