Ευχαριστήρια επιστολή του Δήμου Βιάννου

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης, για τη δωρεά ενός αυτοκινήτου, με στόχο την ενίσχυση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».

Πιο αναλυτικά: «ο Δήμος Βιάννου και προσωπικά ο Δήμαρχος Μηνάς Σταυρακάκης ευχαριστούν την εταιρεία «ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ ΑΕ», η οποία παραχώρησε δωρεάν ένα αυτοκίνητο στον Δήμο μας, στα πλαίσια της συνεργασίας της ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ με το Υπουργείο Εσωτερικών και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, για την ενίσχυση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», ώστε να ανταποκριθούμε καλύτερα στις αυξημένες υποχρεώσεις, λόγω της υγειονομικής κρίσης. 

Η έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης από την εταιρεία «ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ ΑΕ» ελπίζουμε να βρει μιμητές, τη δύσκολη αυτή περίοδο και από άλλες εταιρείες και φορείς. 

Επίσης ευχαριστούμε τον συντοπίτη μας κ. Παύλο Μπαριτάκη, Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, για την πολύτιμη συμβολή του στην προσπάθεια μας αυτή, για την ενίσχυση του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», για την ανακούφιση των ευπαθών και αδύνατων ομάδων του πληθυσμού που πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους, χωρίς να στερηθούν όμως απαραίτητα αγαθά και υπηρεσίες».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί