Συγκλονίζει η 53χρονη Κρητικιά που πέρασε την περιπέτεια του κορονοϊού: «Ευχαριστώ το Θεό που δεν κόλλησε κανένας άλλος»

Πολύ καλά στην υγεία της και με πολύ καλή ψυχολογία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο σπίτι της στο Μακρύ Γιαλό η 53χρονη που ήταν η πρώτη στο νομό Λασιθίου που πέρασε την περιπέτεια του κορονοϊού.

Η κα. Ειρήνη, ιδιοκτήτρια μίνι μάρκετ, μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι για όσα πέρασε πριν και κατά τη διάρκεια της 14ημερης νοσηλείας της στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, με πολύ μεγάλες ευχαριστίες ιδιαίτερα στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό τόσο στο Νοσοκομείο της Σητείας, όσο και σε αυτό του Αγίου Νικολάου, που, δεδομένων των συνθηκών, έκαναν τα πάντα όπως είπε για να μην αισθανθεί απομονωμένη.

Εκεί πέρασε 3 μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και στη συνέχεια σε απομονωμένο δωμάτιο στην Παθολογική κλινική χωρίς να της επιτραπεί καμία επαφή με τους δικούς της ανθρώπους.

Η περιπέτειά της ξεκίνησε όπως είπε με έντονους πονοκεφάλους στους οποίους δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, αφού συχνά έχει ημικρανίες, όμως στη συνέχεια άρχισε να έχει μια ελαφριά δύσπνοια και αρχικά πήγαινε λιγότερο στην εργασία της μέχρι τη στιγμή που πήρε τις πρώτες οδηγίες από γιατρό της περιοχής, και στη συνέχεια πήγε στο Νοσοκομείο της Σητείας, όπου της έγινε τεστ το οποίο  τελικά αποδείχθηκε θετικό στον κορονοϊό.

Το πως μπορεί να κόλλησε τον ιό και η ίδια δεν μπορεί να είναι σίγουρη, όμως οι πολλές επαφές με κόσμο στο μίνι μάρκετ φαίνεται πως είναι το πιθανότερο σενάριο, αφού πέρα από τη δουλειά της, δεν είχε άλλες ύποπτες επαφές.

Το κατάστημα πλέον παραμένει κλειστό και η ίδια λέει πως δεν πρόκειται να ξαναπάει αφού έχει φοβηθεί πολύ, ενώ και οι γιατροί την έχουν ενημερώσει ότι δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο πως θα έχει ανοσία αφού έχει ήδη κολλήσει τον ιό.

Η κα Ειρήνη ευχαρίστησε το Θεό, όπως χαρακτηριστικά είπε, για το ότι κανείς άλλος ούτε από την οικογένειά της ούτε από την κοινότητα του Μακρύ Γιαλού δεν κόλλησε τον κορονοϊό από την ίδια, και πρόσθεσε παράλληλα πως πέρα από κάποια πικρόχολα σχόλια που άκουσε, η αγάπη και το ενδιαφέρον όλου του κόσμου ήταν τεράστιο, κάτι που έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να διατηρείται η ψυχολογία της σε καλά επίπεδα και να βοηθήσει στην ανάρρωσή της.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί