«Παρατηρητήριο COVID-19» με τον Κώστα Αρβανίτη (βίντεο)

Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη, με όσα πρέπει να γνωρίζουμε σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19

Πρώτος καλεσμένος ο Κώστας Λιβαδάς, διευθυντής στο ΕΣΥ και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας η οποία συνοδεύτηκε από ένταση στον Ευαγγελισμό μεταξύ γιατρών και αστυνομίας και φίμωση των υγειονομικών εν μέσω πανδημίας.

Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης μιλάει στον Κώστα Αρβανίτη για τη δειλή και καθυστερημένη απάντηση της Ευρώπης στην κρίση του κορωνοϊού, τη Γερμανική εμμονή η οποία τροφοδοτεί τον ακροδεξιό λαϊκισμό.

Ο Πάνος Σκουρολιάκος, βουλευτής και Τομεάρχης Πολιτισμού ΣΥΡΙΖΑ μέσω Skype αναδεικνύει το ζήτημα των ανέργων του πολιτισμού οι οποίοι φαίνεται να είναι «αόρατοι» και απροστάτευτοι στην κρίση.

Τέλος, ο συνθέτης Παναγιώτης Καλαντζόπουλος συνεχίζει πάνω στο ίδιο θέμα για τις στρατιές ανέργων καλλιτεχνών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον αέρα.

Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00 από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και τα social media του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στον iSYRIZA.

Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί