Οικίσκος διαλογής στο Κέντρο Υγείας Βιάννου για την ενίσχυση στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Σήμερα, ανήμερα της ημέρας που είναι αφιερωμένη από τον Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), στην Υγεία και συγκεκριμένα στους νοσηλευτές/τριες και τις μαίες, ο Δήμος Βιάννου, προχώρησε σε μια σημαντική ενέργεια με στόχο την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Άνω Βιάννου, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και φυσικά των ίδιων των δημοτών.

Με άμεσες ενέργειες ο Δήμαρχος Βιάννου, ικανοποίησε το αίτημα του Κέντρου Υγείας για τη δημιουργία ενός χώρου διαλογής, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί για την προστασία όλων από τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα η Διεύθυνση του Κέντρου Υγείας, είχε αποταθεί στη Δημοτική Αρχή, ζητώντας την αγορά και την τοποθέτηση στον προαύλιο χώρο του Κ.Υ., ενός οικίσκου διαλογής των ατόμων με πιθανή λοίμωξη Covid-19.

Μετά την τοποθέτηση του οικίσκου ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Μηνάς Σταυρακάκης τόνισε πως: 

«Ο αγώνας τον οποίο δίνει όλο το προσωπικό του Κέντρου Υγείας του Δήμου μας, δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Έτσι με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εκείνους, αλλά και σε όλους τους δημότες μας, ενεργήσαμε άμεσα για τον οικίσκο, η τοποθέτηση του οποίου θα συμβάλλει στη διευκόλυνση του έργου του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, στην προσπάθεια που καταβάλλει για την αντιμετώπιση της επέλασης του κορωνοϊού. Εύχομαι άμεσα όλοι να δούμε την πανδημία να υποχωρεί και να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε χωρίς απώλειες αυτό το πρόβλημα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί