Ηράκλειο: Βρήκαν τους δράστες της ληστείας

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, υπόθεση ληστείας η οποία διαπράχθηκε την Κυριακή,  (29.03.2020) το βράδυ, σε οικία σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Δείτε: Θύμα ληστείας ηλικιωμένη στην Κρήτη – Μπήκαν στο σπίτι της φορώντας γάντια και μάσκες

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν, δύο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για τη διάπραξη της ληστείας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας την (29.03.2020) το βράδυ, άγνωστοι δράστες ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν από ημεδαπή κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και  την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω υπηρεσίας, προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί διέπραξαν την λόγω ληστεία. 

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κοινή οικία των δύο αλλοδαπών, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, σιδερένιος λοστός, κινητό τηλέφωνο και τέσσερις κάρτες (sim) κινητής τηλεφωνίας.

Ανωτέρω κοσμήματα αναγνωρίστηκαν από την παθούσα και τις αποδόθηκαν.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί