Χ. Μαμουλάκης για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Σύγχρονοι ήρωες της πατρίδας μας οι γυναίκες και οι άνδρες πίσω από τις άσπρες ποδιές

Με αφορμή τον χαρακτηρισμό της 7ης Απριλίου ως Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«7 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Η επέτειος ίδρυσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που φέτος, μεσούσης της πανδημίας του κορονοϊού, μας υπενθυμίζει με τον πλέον σαφή τρόπο τη σπουδαιότητα, αλλά και την αναγκαιότητα ύπαρξης ισχυρών Δημόσιων Συστημάτων Υγείας. Σε κάθε χώρα. Σε όλο τον πλανήτη.

Μας υπενθυμίζει επίσης τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν γιατροί, νοσηλευτές και όλα τα στελέχη του συστήματος Υγείας. 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, όλο τον χρόνο. Οι γυναίκες και οι άνδρες που πίσω από τις άσπρες ποδιές τους, φαντάζουν ως οι σύγχρονοι ήρωες της πατρίδας μας.

Τους στέλνουμε την αγάπη μας, τη θετική μας ενέργεια και την ολόψυχη ευχή να βγουν νικητές στον αγώνα που νυχθημερόν δίνουν. Κι ένα παραπάνω εμείς ως Κοινοβουλευτικοί, δεσμευόμαστε ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να έχουν – πέρα από τις ευχές μας – και όλα τα αναγκαία «πολεμοφόδια» για τις μάχες που διεξάγουν. Για τις μάχες που έρχονται. Για να μπορέσουν να συνεχίσουν μέχρι τέλους, και να βγούμε όλοι νικητές.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί