Επίθεση και χλευασμός από τον Μ. Καψή σε γιατρό που καταγγέλλει τα ανύπαρκτα μέτρα προστασίας

Ο Μανώλης Καψης προσπαθεί να αποδημήσει τον διακεκριμένο Νευροχειρουργό, Παναγιώτη Παπανικολάου με άρθρο του στο capital με τίτλο: «Ο διασυρμός ενός γιατρού-συνδικαλιστή’», χλευάζοντας τον μάλιστα για την ανάρτηση που έκανε ο γιατρός  για τα  ανύπαρκτα μέτρα προστασίας που δεν υπάρχουν στα νοσοκομεία.

Την ώρα που πληθαίνουν οι καταγγελίες από γιατρούς-νοσηλευτές για τα ελλειπή μέτρα προστασίας, την ώρα που δίνουν την μάχη για να σωθούν ζωές, ο Μανώλης Καψής επέλεξε να χλευάσει τον διακεκριμένο Νευροχειρουργό γιατρό, Παναγιώτη Παπανικολάου, επειδή τόλμησε να κοινοποιήσει καταγγελία συναδέλφων του γιατρών από το ”Σωτηρία” ότι  οι μάσκες που έχουν δοθεί στους γιατρούς στα ελληνικά νοσοκομεία είναι “μαϊμού”.

Ο Μανώλης Καψής θεώρησε σωστό να κάνει επίθεση στον Νευροχειρούργο, εν μέσω πανδημίας, λέγοντας του μάλιστα ”να ασχοληθεί λίγο με την δουλειά του και να αφήσει τα tweet”

Στο νεοφιλελεύθερο παραλήρημα του ανέφερε μεταξύ άλλων:” O  σύντροφος Παπανικολάου επιδόθηκε στο σπορ που διακρίνεται. Το διαδικτυακό πόλεμο. Αντήλλαξε επιχειρήματα με γνωστούς αναλυτές και λοιμωξιολόγους με τα ονόματα “Τζών Χώστον”, “Τουρκοφάγος”, “Ivan-Τουρκοζαίος Περήφανος” και “Ακροδεξιοφιλελερές”… με τους οποίους συνομιλεί καθημερινά. ‘Ο πονηρός γιατρός-συνδικαλιστής, όπως προκύπτει από τις επίσημες ανακοινώσεις, φαίνεται ότι μπέρδεψε τους κωδικούς της μάσκας με το τηλέφωνο της κινεζικής εταιρείας που τις παράγει. Τόσο προσεκτικός. Αν δεν το έκανε σκοπίμως φυσικά για παραπληροφόρηση. Για να καταγγείλει τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη.”

Φυσικά άμεση ήταν η απάντηση από τον Παναγιώτη Παπανικολάου, όπου του απάντησε δεόντως ”Ποιός ; … ο Μαν0λης ο Καψής ( ; ) εξακολουθεί να συκοφαντεί τους γιατρούς της πτέρυγας #COVIDー19 του “Σωτηρία” που εδώ κι έναν μήνα νοσηλεύουν καθημερινά δεκάδες ασθενείς της επιδημίας. Έτσι φαίνεται καθαρά από την μια η σαπίλα κι από την άλλη η ελπίδα της Ελληνικής κοινωνίας. ” 

Ό,τι και να πει ο Μ.Καψής για τον γιατρό Παπανικολάου, η πραγματικότητα δεν αλλάζει: ο Παπανικολάου θα είναι πάντα ο διακεκριμένος επιστήμων και ο Μ.Καψής θα είναι πάντα ο Μ.Καψής. Άλλωστε από τα 11 εκ ευρώ της κυβέρνηση θα πληρωθεί για την καμπάνια ”Μένουμε σπίτι” να μην την υποστηρίξει λίγο; 

Κουτί Πανδώρας

Δείτε ακόμη: Νέες καταγγελίες από γιατρούς και νοσηλευτές για ψέματα της κυβέρνησης: «Μας φιμώνουν» (Βίντεο)

Fake news για τον Κοντοζαμάνη οι καταγγελίες γιατρών για ακατάλληλες μάσκες – Τι του απαντούν


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί