Διαδοχικές τηλεδιασκέψεις του Αλ. Τσίπρα με εκπροσώπους του Ελληνικού Τουρισμού

Διαδοχικές τηλεδιασκέψεις με τους εκπροσώπους του Ελληνικού Τουρισμού έχει από τις 12 το μεσημέρι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Συζητά με τους εκπροσώπους εργαζομένων και επιχειρήσεων του τουρισμού, ενός κλάδου ο οποίος στηρίζει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, την ελληνική Οικονομία, και ο οποίος υπό τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί υφίσταται μεγάλο πλήγμα, κατά συνέπεια απαιτούνται γενναία μέτρα και παρεμβάσεις και για τις επιχειρήσεις και για τους εργαζόμενους. Ο Αλέξης Τσίπρας συζήτησε αρχικά με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό Τουρισμό, για τις εξελίξεις στον κλάδο του τουρισμού και την προστασία των εργαζομένων και εν συνεχεία΄είχε τηλεδιάσκεψη με τους προέδρους του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδας και της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδιών και Τουρισμού.

Για την Οικονομία, στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν ότι απαιτούνται τώρα γενναίες δομικές παρεμβάσεις με πολύ μεγαλύτερο ποσοστό του ΑΕΠ από το 3,5 % που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση και αναφέρονται και στα προγράμματα στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης που έχουν πληγεί και ξεπερνούν το 20% του ΑΕΠ. Μιλώντας στο Σκάι νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Αλέξης Χαρίτσης έδωσε έμφαση στην ανάγκη για άμεση στήριξη των επιχειρήσεων με παροχή ρευστότητας και εγγυοδοσίες για το μέλλον, άμεση στήριξη εργαζομένων και νοικοκυριών. τώρα, όπως είπε, γιατί αύριο αν θα υπάρξουν περισσότερα λουκέτα και νέες στρατιές ανέργων, θα χρειαστούν πολλαπλάσιοι πόροι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί