Ευχαριστήρια επιστολή του δημάρχου Χερσονήσου στην εταιρεία ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ

Ευχαριστήρια επιστολή δημάρχου Χερσονήσου, Γιάννη Σέγκου στην εταιρεία ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια εκ μέρους του δημοτικού συμβουλίου αλλά και της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Χερσονήσου την εταιρεία TOYOTA ΕΛΛΑΣ και τον τοπικό αντιπρόσωπο ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ Α.Ε. για την ευγενική παραχώρηση ενός επιβατηγού αυτοκινήτου για τις ανάγκες του προγράμματος ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. Η πρωτοβουλία αυτή συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση των δημοτικών υπηρεσιών που σήμερα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την προστασία του πολίτη και τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για την προστασία του κοινωνικού συνόλου από τη διάδοση του κορωνοϊού COVID-19.

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που διανύουμε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού είναι εξαιρετικά σημαντική κάθε προσπάθεια αναβάθμισης των παρεχόμενων δημοτικών υπηρεσιών με τη μέγιστη ασφάλεια εργαζομένων και δημοτών προς όφελος των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

Η εταιρική κοινωνική ευθύνη της εταιρείας TOYOTA ΕΛΛΑΣ αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση εν μέσω αυτής της επικίνδυνης πανδημίας την οποία βιώνουμε.

Ακόμα μια φορά ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και την ανταπόκριση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί