Έπιασαν τόπο τα δώρα στα κανάλια: Ο Μητσοτάκης ξεπέρασε σε δημοφιλία και τον… Μπρέζνιεφ!

Θυμάστε το πολιτικό μήνυμα του πάλαι ποτέ ΚΟΔΗΣΟ του Γιάγγκου Πεσμαζόγλου; “Μήπως είσαι ΚΟΔΗΣΟ”, μας έλεγε, υπονοώντας ότι ίσως δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει και πρέπει να το σκεφτούμε!

Ε, έτσι και τώρα, μήπως είστε με τον Μητσοτάκη και δεν το ξέρετε;

Μην το αμφισβητείτε! Μπορεί να γράφετε, να λέτε, να φωνάζετε για τη μη στήριξη του δημοσίου συστήματος υγείας, για τα δωράκια του Μητσοτάκη στους κλινικάρχες και στους μιντιάρχες, αλλά δεν ξέρετε εσείς τι σκέφτεστε, το ξέρουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και φυσικά τα κανάλια που πήραν τα πλούσια δώρα τους από την κυβέρνηση!

Είστε αναφανδόν υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη, λοιπόν, όσο κι αν δεν το πιστεύετε! Σε δημοσκόπηση του OPEN ο Κυριάκος έχει μαζί του το… 80% του ελληνικού λαού! Ούτε σε εποχή Σοβιετίας δεν έπαιρνε ο Μπρέζνιεφ τέτοια ποσοστά! Α, κι ο Τσιόδρας, έχει 89%. Μην ξεχάσουμε, ο εξαφανισμένος Κικίλιας έχει αποδοχή… 72%!

Καλά, δε μιλάμε για τον ΣΚΑΪ! Εκεί τα ποσοστά της ΝΔ ανέβηκαν στο 45% (και λίγα λένε!) και του ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν στο 22%. Και μάλιστα το 78% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ κρίνει θετικά την κυβέρνηση, η οποία τελικά έχει αποδοχή… 86% στα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας αλλά και… 82% στα συνολικά μέτρα (μέσα και τα οικονομικά, μέσα και η… ενίσχυση του ΕΣΥ, μέσα και οι απαγορεύσεις!)

Δεν πήγαν χαμένες οι κυβερνητικές δωρεές εκατομμυρίων στα κανάλια!

Σε λίγο θα μας πουν ότι ο Τσίπρας βγαίνει κάθε βράδυ στο μπαλκόνι και χειροκροτεί τον Μητσοτάκη!

Candiot

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Έπιασαν τόπο τα δώρα στα κανάλια: Ο Μητσοτάκης ξεπέρασε σε δημοφιλία και τον… Μπρέζνιεφ!”

  1. Πανις

    Παιδιά μην σκάτε οποιοσδήποτε και να κυβερνούσε μετά τον Τσίπρα, τα ίδια ποσοστά αποδοχής θα είχε γιατί τέτοια συνάθροιση ανίκανων και γραφικών δεν είχε ξαναγνωρισει η χώρα. Όποτε δεν είναι θέμα media αλλά απλής σύγκρισης της μιας κατάστασης με την άλλη.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί