Συνάντηση Περιφερειάρχη με την Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης

Το πλαίσιο υλοποίησης-αντιμετώπισης της έκτακτης κατάστασης λόγω του νέου κορωνοϊού SARS–CoV-2 σε σχέση με την λειτουργία των προνοιακών δομών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κρήτης, συζητήθηκε στη σημερινή συνάντηση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και της Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Μαρίας Δαμανάκη με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας -Κοινωνικής Πολιτικής Δρ. Λάμπρου Βαμβακά.

Η κα. Δαμανάκη ευχαρίστησε τον Σταύρο Αρναουτάκη, την Περιφέρεια Κρήτης για την έμπρακτη στήριξη του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας και για την παροχή υγειονομικού υλικού στις δομές του Κέντρου στη Κρήτη (χειρουργικές μάσκες).

Αποφασίστηκε η βοήθεια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας στην εκπαίδευση του προσωπικού του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, νερού ανθρώπινης κατανάλωσης, καθαρισμού και απολύμανσης καθώς και στην παροχή οδηγιών σχετικά με τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό.

Τέλος εξετάστηκε η επόμενη ημέρα, διαμέσου της περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας ανάμεσα στη Περιφέρεια και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας, προς όφελος των πολιτών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί