Αναστάτωση στη νότια Κρήτη: Έγγραφο στις αρχές για να αποβιβάζονται ασθενείς με κορονοϊό στα λιμάνια! (Φωτο)

Ιταλικά κρουαζιερόπλοια πλέουν στα νότια παράλια 

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στη νότια Κρήτη και συγκεκριμένα στη Μεσαρά από την παρουσία δύο Ιταλικών κρουαζιερόπλοιων, σε συνδυασμό με πληροφορίες ότι στην περιοχή θα…αποβιβάζονται ασθενείς με κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής και με βάση το έγγραφο που έφτασε στο λιμάνι των Καλών Λιμενών κάνει γνωστό πως στα νότια παράλια θα μπορούν να προσεγγίζουν πλοία στα οποίοι επιβαίνουν ασθενείς με covid-19 και ιδιώτες που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον με αμοιβή θα τους παραλαμβάνουν με μικρά σκάφη για να τους πηγαίνουν στο Λιμάνι.

Από εκεί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ θα τους μεταφέρουν σε νοσοκομεία του νησιού και ειδικά του Ηρακλείου.

Να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες “ξεσήκωσαν” τη Δημοτική αρχή Φαιστού αλλά και κατοίκους της περιοχής, που έφτασαν στο σημείο ακόμα και να κλείσουν δρόμους για να αποτραπούν οι “εισαγόμενοι ασθενείς”!

Σύμφωνα με όσα είπε ο ο δήμαρχος Φαιστού Γρ. Νικολιδάκης, οπού ήταν ενήμερος ήδη από το πρωί για την ύπαρξη των δύο κρουαζιερόπλοιων στον κόλπο της Μεσαράς, «Αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν θα το επιτρέψουμε. Αφήσαμε να γίνει με την γυναίκα από την Αργεντινή, αλλά ως εκεί. Έχουμε λίγα κρεβάτια στις ΜΕΘ των νοσοκομείων μας, ας τα κρατήσουμε για τους ασθενείς του νησιού»

Το σχετικό έγγραφο:

Να υπενθυμίσουμε ότι ανησυχία επικρατεί από το πρωί και στο λιμάνι της Αγίας Γαλήνης του Δήμου Αγίου Βασιλείου, για δύο Ιταλικά αλιευτικά για ανεφοδιασμό.

Δείτε: Συναγερμός σε λιμάνι της Κρήτης: Δύο Ιταλικά αλιευτικά για ανεφοδιασμό (Φωτο)

apopsilive.gr

*Η φωτογραφία εξωφύλλου είναι από το αρχείο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί