«Παρατηρητήριο COVID-19» με τον Κώστα Αρβανίτη (βίντεο)

Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» με τον Κώστα Αρβανίτη και πάλι σήμερα δίπλα στους πολίτες, προσφέροντας ψύχραιμη, αλλά ταυτόχρονα έγκυρη ενημέρωση για την πανδημία του κορωνοϊού. Σήμερα καλεσμένοι της εκπομπής ο Δημ. Χατζηνικόλας, Ανδρέας Ξανθός, Νίκος Παππάς, Κατερίνα Νοτοπούλου και Ανδρέας Νεφελούδης.

Πρώτος καλεσμένος για απόψε ο Δημήτρης Χατζηνικόλας, δημοσιογράφος της εφημερίδας Documento, ο οποίος θα κάνει μία χαρτογράφηση των συστημικών μέσων κα θα αξιολογήσει την ενημέρωση αυτές τις μέρες.

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Ξανθός, βουλευτής και Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στον Κώστα Αρβανίτη για την ανάγκη στήριξης του ΕΣΥ και τα μέτρα που πρέπει να παρθούν.

Νίκος Παππάς, βουλευτής και Τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ θα συνδεθεί μέσω Skype σχετικά με τα ημίμετρα στην οικονομία τα οποία δείχνουν ότι η κυβέρνηση επιλέγει την ύφεση.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, βουλεύτρια και Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επόμενη καλεσμένη προκειμένου να επισημάνει την ανάγκη στήριξης της βιομηχανίας του τουρισμού εν μέσω πανδημίας, ενώ ο Ανδρέας Νεφελούδης , πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας σχολιάζει τον διαφαινόμενο εργασιακό Μεσαίωνα που σχεδιάζεται με αφορμή τον κορωνοϊό.

Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00 από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και τα social media του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στον iSYRIZA.Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί