«Παρατηρητήριο COVID-19» με τον Κώστα Αρβανίτη (βίντεο)

Τρίτη 31 Μαρτίου

Το «Παρατηρητήριο COVID – 19» επιστρέφει σήμερα για ακόμα μία φορά στην αιχμή της επικαιρότητας όσον αφορά τα εργασιακά, αλλά και την κατάσταση της δημόσιας υγείας αυτή την περίοδο της πανδημίας του COVID-19. Σήμερα θα δούμε τους Δημήτρη Κανελλόπουλο, Γιώργο Ψυχογιό, Αλέξανδρο Γαρύφαλο, Σπύρο Λατσά και Γιώργο Μυλωνά.

Απόψε πρόκειται να συνδεθεί μέσω Skype ο Δημήτρης Κανελλόπουλος,  δημοσιογράφος της Εφημερίδας των Συντακτών και του e-tetradio.gr, προκειμένου να συζητήσει με τον Κώστα Αρβανίτη την κατάσταση των media στην εποχή της πανδημίας.

Ο Γιώργος Ψυχογιός, βουλευτής και Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται να μιλήσει για την πανδημία σε σχέση με το προσφυγικό. Ο Στέλιος Κούλογλου, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να συνδεθεί σχετικά με το νομοσχέδιο στην Ουγγαρία που δίνει υπερεξουσίες στον Όρμπαν.

Ο Αλέξανδρος Γαρύφαλλος , καθηγητής παθολογίας – ρευματολογίας του ΑΠΘ αναλύει τη μάχη του ΕΣΥ κατά του κορωνοϊού.

Ο Σπύρος Λατσάς,  εκδότης της εφημερίδας ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝ και δημοσιογράφος στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ μας δίνει μία εικόνα για το τί συμβαίνει στο Κέντρο Υγείας Εχίνου, ενώ ο Γιώργος Μυλωνάς, Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, μιλάει στον Κώστα Αρβανίτη για την πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Αθήνας για την προστασία των εργαζομένων από την Πανδημία: «Να μην τους αφήσουμε να βάλουν τα Εργατικά Δικαιώματα σε Καραντίνα».

Η εκπομπή «Παρατηρητήριο COVID – 19» μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 22:00 από το κανάλι YouTube του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ stream θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο και τα social media του σταθμού, της Αυγής, αλλά και στον iSYRIZA.

Ο 105,5 Στο Κόκκινο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δίπλα στους πολίτες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί