Αλ. Χαρίτσης: Να μην κρύβεται ο Κ. Μητσοτάκης και να αποδοκιμάσει τις πρακτικές του υπουργού του να διαφημίζει την οικογενειακή του επιχείρηση

Αδικαιολόγητη σιωπή καταλογίζει στον πρωθυπουργό ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ανάρτηση – διαφήμιση στο Twitter του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της σχολής «Ελληνική Αγωγή».

Δείτε: Διαδικτυακό πρόγραμμα Αρχαίων Ελληνικών με κόστος… «μόνον 5 ευρώ» διαφημίζει ο «τηλεπωλητής» Αδ. Γεωργιάδης, εν μέσω κορωνοϊού

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Χαρίτσης, «περιμέναμε υπομονετικά όλη μέρα μία απάντηση από την κυβέρνηση για τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη, ο οποίος εκμεταλλεύεται την κρίση για να διαφημίσει εκπαιδευτικά προγράμματα, επί πληρωμή, της σχολής του. Όπως φαίνεται, ούτε το Σύνταγμα και το ασυμβίβαστο που προβλέπει για τους υπουργούς, ούτε φυσικά η ηθική έχει κάποια σημασία για τον κ. Γεωργιάδη. Ωστόσο ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύβεται. Οφείλει να απαντήσει άμεσα: Στηρίζει ή αποδοκιμάζει τις πρακτικές του υπουργού του να διαφημίζει την οικογενειακή του επιχείρηση;», τονίζει στο σχόλιό του ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα, δηκτικά είχε σχολιάσει τη διαφήμιση του υπουργού και ο Τομεάρχης Παιδείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκος Φίλης.

Δείτε: Φίλης κατά Άδωνη: Ξαφνικά μάθαμε πως η παιδεία των μαθητών έρχεται από το υπουργείο Ανάπτυξης!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί